Mennyit egyek, hogy hízzak?
32 éves, 190 cm, 56 kg. Ülőmunkát, könnyű házkörüli munkát végzek.
Célom a heti 1/2, max 1 kg hízás. A heti 1/2 kilóhoz kb hány kalória kell és annak hány százaléka származzon szénhidrátból. Igazából az is elég, hogy indulásként mennyi szénhidrátot vigyek be napi szinten.
Előre is köszönöm!
Szia!
Sikerült sikerrel járnod?
Hasonló cipőben vagyok, nekem kiderült hogy tejérzékenységem volt, ezért sajnos az eleve vékony alkatomból még fogytam, most próbálkozom visszaszedni (: lány vagyok, világéletemben 40-41 kiló körül voltam a 158 centimhez, ami nekem jó is volt, viszont most a betegség miatt leadtam 1-2 kilót..
Nekem azt javasolták, hogy kalkulátorral meg kell nézni mennyi a napi szükségletem - nekem pl. kb 1500 kcal - és ezt növeljem meg 300-400-al kezdetnek. Ezzel heti 1/2 kiló hízás lehet.
Szia!
Híztam.
számolással elég jól lehet haladni.
Az 1500-hoz képest nagy ugrás a 400+, próbáld ki, mennyi kell a szintentartáshoz (kiindulásnak jó a kalkulátor, vagy próbáld összeszámolni, hogy egy normál napodon mennyit ettél), aztán azt plusszold meg 200-al (ez pl. 30 gramm földimogyoró energiatartalma).
ha nincs változás 1 hét alatt, növeld 300-ra, és így tovább.
A te magasságoddal és súlyoddal ne akarj heti 0,5 kilót hízni. Sok. 0,25 elég.
Sportolj mellé, ha lehet súlyzós edzés is legyen benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!