Mit egyek mit igyak hogy hízzak?
"Először is: ételeid legyenek gazdagok energiában, szénhidrátban, zsírban, pótold a hiányzó vitaminokat, ásványi anyagokat. Válogass az élelmiszerek között, részesítsd előnyben a tápanyagban gazdagokat."
Azért azt szögezzük le, h nem vok szakértő és az internetről "beollózott" szövegeket se vedd szentírásnak. Az is fontos, h egészséges hízásról legyen szó, ergo, nem hinném, h pont a mekis edzéstervet kéne követni.
Mivel az előbb leírtam, de úgy látszik egyik füleden be a másikon ki, leírom még1x, h nyugodtan étkezz úgy ah eddig szoktál, de növeld a mennyiséget. Növeld a mennyiséget minden étkezésednél. Tehát reggelinél, ebédnél és vacsoránál is növeld a mennyiséget. Növeld a mennyiséget az étkezéseknél, mint pl 1 tányér leves helyett 2-vel eszel, köretnél kérsz még 1 lapáttal stb :) Sok zöli és gyümölcs. Azt írtad, h rendszeresen sportolsz, tehát ahhoz viszonyítva kell táplálkoznod. Mivel a testtömegindexed szerint sovány vagy, ebből következik (szerintem, paraszti ésszel), h több energiát használsz el mint amit beviszel. Tehát többlet energiát kell bevinned a sportoláson felül. Ebben segíthet 1 kalória táblázat is. A sportolásnál használj gyors energiaképző (létezik ilyen szó?) ételeket, amik gyorsabban alakulnak át energiává és nem "nyúlnak" a testben lévőkhöz vagy mi fene :D Ilyenek a cukrok (szőlő- ill. gyümölcscukrok). Úgyh próbáld meg ezeket, és ne a mekitréninget válaszd, ha hízni akarsz, hízz egészségesen! Sok sikert, te kis vastagcsontú! :P :)) Ha vmit lehagytam szólj... ^-^
Hízni nem lehet egészségesen.
Amiről írtak, sok szénhidrát fogyasztása pont a hízás miatt káros.
Egészségesen gyarapodni akkor lehet, ha kóros soványságot okoz egy betegség, gyógyszer vagy a táplálkozás, és ehhez képest egészségesebb életmóddal izmot/zsírt is szedhet fel az ember, olyan mennyiségben ami a szervezet számára még ideális, jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!