Abonet vagy puffasztott rizs? Melyik az egészségesebb?
Egy részt nincs különbség, mindkettő rizs.
A rizs pedig nem az egészségről szól, hanem az éhezés elkerüléséről. Tehát nem jó, de amíg van addig nem halsz éhen.
"teljes kiőrlésű búzaliszt* (72%), teljes kukoricadara* "
Tévedtem. Az abonett rosszabb, mert a búza rosszabb mint a kukorica. Több káros anyagot tartalmaz.
Ezt én sem értem. Maximum a gyártó akaszt le sok pénzt a vevőről. Arányaiban ezek drágák. Egy normál ember, aki felnőtt adagokat eszik, annak egy ilyen csomag max. 2 napra elég.
Szóval az összetétel tényleg rossz. Az Abonett ugyanúgy búza, csak egy kicsit talán könnyebb emészteni, mert teljes kiőrlésű, dehát ne mondja már nekem senki, hogy ez ettől fogyaszt. A rizs az meg csak rizs.
Mivel úgyis éhes az ember, akkor mással fogom tömni magam.
Akkor már inkább bevállalok egy kevés tényleg jó minőségű könnyen emészthető 1-2 szelet kenyeret reggelire, és inkább sportolok.
Egyébiránt a világon sok-sok ember éhezik, örülni kell, hogy nekünk szerencsére van rendes élelmiszerünk,és nem fogom magam ilyen száraz unalmas ízű Abonett-tel szenvedtetni, szóval inkább sportolni kellene.
Persze a kenyér sem jó, tehát ha valakinek úgy tetszik, akkor inkább ne is egye. De akkor Abonettet se meg rizst se, semelyik sem jobb a másiknál. (nagyjából)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!