Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Eleget vagy sokat ettem ma?

Eleget vagy sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

tudom kellet volna meleg étel de nem jött össze :(

egy bögre kakaó, két toast kenyér az egyik megkenve vajkrémmel

2 kocka csoki

i csokis croissant, 1 bögre tejeskávé mézzel

barna magos zsömle félbevágva mindkét felén vajjal megkenve egy és egy-egy szelet sajt,egy barack

ez nagyon sok?? D:

2013. jún. 11. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok,viszont a minőségével komoly bajok vannak. Sok az édesség és a szénhidrát. Nem kell feltétlenül főtt ételt enni,de arra oda kéne figyelni,h egyél több zöldséget,gyümölcsöt és kevesebb édességet.
2013. jún. 11. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Sokat abból, amit nem kellett volna és keveset zöldségből és gyümölcsből.
2013. jún. 11. 16:08
 3/4 anonim válasza:
Semmi igazi etelt nem ettel. :-( Katasztrofa. Nem is ertem, mit varsz, mit kene erre mondani? Megdicserni? Se vitamin, se rost, se feherje, semmi egeszseges olaj...
2013. jún. 11. 23:45
 4/4 anonim ***** válasza:

kakaó nem étel

kenyér nem étel

vajkrém sem.

csoki nem étel, croissant nem, tej nem. zsömle nem, sajt nem.

Hús és zöldségevő vagy, ehhez képest te ettél egy barackot ami emberi fogyasztásra alkalmas, bár tápanyagokat húsokból és zöldségekből merítettél volna. Nem ettél sokat, pont elég ahhoz hogy a sok cukortól bezsírosodj, a legyengült szervezeted pedig elrákosodjon a megfelelő működéshez szükséges tápanyagok nélkül. Ezt láthatod rengeteg ember példáján, a többség úgy eszik mint te. És ki is néznek valahogy..

2013. jún. 12. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!