Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek SOS?

Mit tegyek SOS?

Figyelt kérdés
Régen mindig is sovány voltam alig voltam éhes,de most? folyton ennék. És már híztam 3-4 kg-ot.És már a hasam is nagy :( 13 éves vagyok és még nem jött meg,lehet ennek valami köze hozzá? segítseget újra formába jönni,légyszi köszi
2013. jún. 3. 21:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy növésbe vagy és a szervezeted folyton jelzi hogy kell a kaja :D nekem is ez volt 12-13 évesen 5 virsli 2kiflivel xDD azóta keveset eszek. Sztem egy ideig még sokat fogsz enni majd visszaáll normálisba :D egyél sok gyümit,zöldet és tablettában magnéziumot meg kalciumot :D
2013. jún. 3. 21:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Sportolj :D pl rubint réka,bicikli meg este max ne egyél, és mióta tart ez?Mert ha csak hetet óta akk lehet h a menzesz miatt is
2013. jún. 3. 21:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!