Melyik a legjobb C-vitamin? Mit gondoltok a Cetebe-ről?
Cetebe (szabad asszociáció bekapcsol) -> pénzlehúzás.
Olcsóbban is kapsz ugyan olyan jó c-vitamint, elnyújtott felszívódásút.
O.o
Jó esetben egy c-vitamin tabletta az cukormentes.
Aszkorbinsav por patikából: legolcsóbb, legtisztább (cukor, adalék, hordozóanyagmentes)
Pontosan, ahogy TH mondja, ha nagyon akarod, akkor vegyél csipkebogyós nyújtott felszívódásút tápkiegboltban, az is eléggé megéri, bár a felezési ideje miatt vitatott az is, hogy érdemes-e napi max 0,5-1g-ig ilyet szedni.
Cukros C-vitaminról még nem hallottam, gondolom a bevonatát képező rétegre gondolsz, de az semmi, ha pedig érzékeny vagy rá, akkor kérd előtte ki az eladó segítségét, viszont ebben az esetben tényleg a legjobb választás az aszkorbinsav.
Az amolyan márkával fémjelzett,ilyen olyan ezért meg azért hipi-szupi C-vitaminok nagy lehúzások, semmi újat nem tudnak mutatni, a szervezetet nem nagyon érdekli, hogy a molekula honnan származik az esetek többségében. A természetes C-vitaminforrásokkal együtt fogyasztva javítható a felszívódása.
Hello!
Úgy , ahogy Harcmuves mondja. Patikákban kérj aszkorbinsavat. Alapból citrom ízű. Oszd be magadnak egy napra az adagot, amit el akarsz fogyasztani. A gyógyszerész megmondja, mennyit, de max 1 grammot/nap (már ez is az ajánlott napi bevitel - ami papíron 60mg - sokszorosa, de ez az ajánlás - mármint a 60 mg- több összeesküvés elméletnek is célpontja, ezért nem kell vele foglalkozni. Viszont 1000mg-nál több már állítólag vesekőképződést okozhat).
Nem akarok reklámozni senkit, de én most ezt vettem:
Ennél olcsóbban még nem láttam (5,33 Ft / gramm, tablettásnál a legolcsóbb úgy 25 ft/gramm árnál kezdődik)
Ha ilyen formában szeded a c vitamint, készülj fel rá, hogy rohadtul savanyú :) Én kis pohár vízben oldom fel, úgy döntöm magamba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!