Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Melyik a legjobb C-vitamin?...

Melyik a legjobb C-vitamin? Mit gondoltok a Cetebe-ről?

Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
A természetes vitaminok.
2013. jún. 1. 18:39
 2/10 anonim ***** válasza:

Cetebe (szabad asszociáció bekapcsol) -> pénzlehúzás.

Olcsóbban is kapsz ugyan olyan jó c-vitamint, elnyújtott felszívódásút.

2013. jún. 1. 18:56
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm. cukormente c vitamin van?
2013. jún. 1. 19:06
 4/10 anonim ***** válasza:
54%

O.o

Jó esetben egy c-vitamin tabletta az cukormentes.

Aszkorbinsav por patikából: legolcsóbb, legtisztább (cukor, adalék, hordozóanyagmentes)

2013. jún. 1. 19:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Pontosan, ahogy TH mondja, ha nagyon akarod, akkor vegyél csipkebogyós nyújtott felszívódásút tápkiegboltban, az is eléggé megéri, bár a felezési ideje miatt vitatott az is, hogy érdemes-e napi max 0,5-1g-ig ilyet szedni.

Cukros C-vitaminról még nem hallottam, gondolom a bevonatát képező rétegre gondolsz, de az semmi, ha pedig érzékeny vagy rá, akkor kérd előtte ki az eladó segítségét, viszont ebben az esetben tényleg a legjobb választás az aszkorbinsav.

Az amolyan márkával fémjelzett,ilyen olyan ezért meg azért hipi-szupi C-vitaminok nagy lehúzások, semmi újat nem tudnak mutatni, a szervezetet nem nagyon érdekli, hogy a molekula honnan származik az esetek többségében. A természetes C-vitaminforrásokkal együtt fogyasztva javítható a felszívódása.

2013. jún. 1. 19:29
 6/10 A kérdező kommentje:
igen a cukor bevonatúra gondoltam. köszi a jó tanácsokat.
2013. jún. 2. 16:08
 7/10 Szintiszoli123 ***** válasza:

Hello!

Úgy , ahogy Harcmuves mondja. Patikákban kérj aszkorbinsavat. Alapból citrom ízű. Oszd be magadnak egy napra az adagot, amit el akarsz fogyasztani. A gyógyszerész megmondja, mennyit, de max 1 grammot/nap (már ez is az ajánlott napi bevitel - ami papíron 60mg - sokszorosa, de ez az ajánlás - mármint a 60 mg- több összeesküvés elméletnek is célpontja, ezért nem kell vele foglalkozni. Viszont 1000mg-nál több már állítólag vesekőképződést okozhat).

2013. jún. 3. 15:10
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindkettőtöknek.
2013. jún. 3. 18:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem akarok reklámozni senkit, de én most ezt vettem:

[link]

Ennél olcsóbban még nem láttam (5,33 Ft / gramm, tablettásnál a legolcsóbb úgy 25 ft/gramm árnál kezdődik)

Ha ilyen formában szeded a c vitamint, készülj fel rá, hogy rohadtul savanyú :) Én kis pohár vízben oldom fel, úgy döntöm magamba.

2013. jún. 4. 17:42
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. jún. 5. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!