1/3 anonim válasza:
Mivel az összetétele a legtöbbnek majdnem teljesen egyforma, az, amelyik neked a legjobban bejön.
Érdemes több félét is kipróbálni, mert a hordozóanyagokban lehetnek eltérések és ez okozhat bajt (hányás, hasmenés, émelygés, szédülés).
2/3 anonim válasza:
Én a legtöbb multivitamintól pattanásos lettem, szóval nem tudom, szerintem ha normálisan táplálkozol és egészséges vagy , egészségesen is élsz akkor felesleges, max ilyenkor egy kis c-vitamin. A legtöbb sajnos mesterségesen előállított vitamin, ami nem is szívódik fel, fölösleges pénzkidobás, ami tényleg jó az meg vagyonokba kerül, hiszen sokkal drágább előállítani. (Gondolj bele zöldségekből, gyümölcsökből előállítani, meg biofermentálni...)
3/3 anonim válasza:
Ha a legegyszerűbben akarok válaszolni,az,amelyik folyékony formában van.Ha tovább megyünk,azok,amikben egészben,vagy legalább részben természetes anyagok is vannak(gyümölcsök pl.)vagy ilyen anyagokból vannak kivonva.Aztán fontos,hogy ne a nagy általánosságban elfogadott(RDA)mennyiségekkel számoljunk,mert egyes vitaminokból(pl.E-vitamin)több távozik a wc-be,mint amennyit a szervezet be tud építeni,és ha kis mennyiséget kap,nem marad belőle sok.Kivéve,ha a kis mennyiséget többször viszik be,és itt a lényeg,én emellett vagyok.Épp ezért a Jó közérzetes,Vitaminkirályos,és Lenkei vitaminokat javaslom,utóbbinak ismerem a Folyékony vitaminját,és nagyon jónak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!