Melyik a legjobb természetes multivitamin?
Vitaminkirály-os (vitaminkiraly.hu), vagy dr. Lenkei Gábor-féle vitaminkomplexek (drlenkei.hu)
Tuti megbízható mindkettő, megtalálod a neked való "erősségűt" (attól függően mennyire van a szervezeted igénybe véve), egyéb felesleges anyag nincs bennük, csak amire egy embernek 1 nap szüksége van.
A reklámokban lévők sem mondom hogy rosszak, de azokban csak annyi van, hogy épp ne legyél beteg, vagy kicsit az lehess, hogy vegyél gyógyszert, támogatva ezzel a gyógyszeripart :(
Én a Vitaminkirályos Alap napi csomagot szedem, s azóta egyáltalán nem voltam beteg, még csak náthás sem... Szívből ajánlom! :)
Nem szükseges kiloszamra enni! A tested ugy sem kepes hosszadalmasan raktarozni a legtöbb vitamint.
Egy darab KIWI !! önmagaban tartalmazza a napi vit C szüksegletedet! Szerintem összessegeben olcsobban jössz ki az amugy is egeszsegesebb vitaminforrasokkal.
"Egy darab KIWI !! önmagaban tartalmazza a napi vit C szüksegletedet!"
Jézusmária,ilyet kijelenteni 2013-ban!A kivi értékes tápanyagokat tartalmaz(már az a minimális,ami megmarad belőle a hosszú út során)de hogy fedezné egy ember napi vitamin szükségletét?Na ezért a felfogásért vagyunk annyian betegek.És mert ezek a felfogások csak lassan dönthetők meg.
Előző válaszolónak: Igen, sajnos sokan vannak még akik nem tudják miért betegek, de ez nem az ő hibájuk, hanem annak a világnak a hibája amiben kénytelen élni.
Viszont mindenkinek adott a lehetőség, hogy utána nézhessen idevágó kérdéseknek, akár a netről, akár szakkönyvekből, ha érdekli a téma, számtalan lehetősége van rá hogy bővitse a tudását. Akit érdekel, megtalálja, akit nem, az nem is fogja megérteni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!