Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egészségtelen a sok fehér...

Egészségtelen a sok fehér kenyér fogyasztás?

Figyelt kérdés
Napi 7-8 szelet egészségtelen? Okozhat bármi problémát, betegséget?
2013. máj. 31. 16:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elhízást, magas triglicerid szintet.
2013. máj. 31. 21:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Én olyan betegségre gondoltam mint pl a cukorbetegség. A zsír meg nem probléma mert sovány vagyok nagyon :D
2013. máj. 31. 21:36
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Cukorbetegséget IS.

Meg szívbetegséget, Alzheimert, csontritkulást, rákot, áteresztő bél szindrómát, ízületi gyulladásokat, autoimmun betegségeket, pszichés zavarokat.

Konkrétan a gabona kissé mérgező, de sebaj, már megszoktuk hogy mindenki beteg, nem?

2013. máj. 31. 23:40
 4/11 anonim válasza:
Bizony az. Csereld le tk rozskenyerre es ezt is csak a reggelihez edd. Ha vekonynak latod magad, fogyassz sok feherjet es erosits. Ha csak zsiros leszel, nem leszel boldogabb, hidd el!
2013. jún. 1. 06:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Mostanában nem állunk valami jól azért került sok kenyér az étrendbe. Amúgy erősítek és fogyasztok fehérjét is majdcsak lesz valami.
2013. jún. 1. 10:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez nagyon paradox. Kevés a pénz, azt eszed mint egy éhező (kenyér). De közben protein (porra ugye?) meg telik.

Olcsóbb húsokat és zöldségeket kellene enni, nem?

2013. jún. 1. 11:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Vagy félreértettem a 'fogyasztok fehérjét is' részt, akkor elnézést.

Edzéshez, izomépítéshez jó a kenyér (még segít is). De általánosságban viszont káros, én törekednék olyan életszínvonal megteremtésére, ahol nem kell már kenyeret enni kényszerből.

2013. jún. 1. 11:10
 8/11 A kérdező kommentje:
fehérje alatt a rizst és húsokat értettem.
2013. jún. 1. 11:36
 9/11 A kérdező kommentje:
igen ez csak átmeneti dolog, szüleimnek összejöttek most a dolgok.
2013. jún. 1. 11:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha kevés a pénze az embernek, akkor igyekszik olyan dolgokat enni, amitől hamar jóllakik, és nem éhes, valamint olcsó is. A zöldség nem épp jó megoldás, mert zöldségből és húsból nagyon sokat kell enni, hogy ne legyen éhes az ember. A jó életszínvonalat nem olyan könnyű megteremteni, nem varázsütésre jön létre, és nem mindenki tehet arról, hogy nincs sok pénze.

Minden étel egészséges, ha eleget mozog hozzá az ember.

Nincs egészségtelen étel, csak egészségtelen étrend és ételmennyiség, meg egészségtelen mozgáshiány.

2013. okt. 27. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!