Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha sokat eszek mért szellentek...

Ha sokat eszek mért szellentek nagyon büdösöket? Mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én fogyóztam és én úgy fogytam le (55 kilóról 43 kilóra és 168 cm vagyok 14 éves) hogy koplaltam most meg egyszerűen nem tudok sokat enni mert már 2 falattól tele vagyok és nem vagyok éhes ezért egy átlagos napon 600-700kcal-nál többet nem nagyon eszek. De néha mostanában egyre gyakrabban megkívánom az édességet meg az egészségtelenebb ételeket(mekis kaja,kóla,melegszendvics,keksz,chips,csoki stb.) és tele eszem magam és ilyenkor rá egy 15-20 percre elkezdek nagyon büdösöket szellenteni és csak más napra múlik el..
2013. máj. 26. 22:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ez jóóó.. nem csak büdöseket, de marha nagyokat..kövér voltam, ettem mindent amit megláttam...akkorákat szellentettem, hogy kapaszkodni kellett a plédbe...és milyen büdös volt...huhúúú...

nos, megvan a magyarázat. életmódváltás, főleg az étel megválasztása..nem szabad lisztes terméket fogyasztani, értelemszerűen kenyér, zsöle, kalács süti,stb..felejtős..aztán a cukor..bármilyen..még a xillit sem..méz sem.. tejet úgy sem iszol, azt pipálhatjuk...

csak fehér húst, sütve, párolva zsírmentesen, halványan olajjal...párolt, pirított zöldségek ízesítve, sok gyümölcs..de nem kompót!

szóval csoda történik...megszűnik a gyomorban a rohadás, erjedés, megszűnik a böfögés, a hatalmas, és nagyon büdös szellentés, no és a hatalmas kábelek fektetése...néha alig lehetett lehúzni...

ennek vége..koplalni nem szabad...

még akkor sem jönnek a szelek, ha véletlenül szárazbab van ebédre, némi sült csirkehússal..persze jól megrágva, stb..

ja, és semmi édes ital, semmi meki, hambi, stb...

a szervezeted visszaáll a vészhelyzet üzemmódból a normál üzemre..hogy tizenévesen ezt hogy oldod meg, lövésem sincs..

marad a f.ngás..(nyél nélkül, ha lehet)

2013. máj. 29. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!