Ha sokat eszek mért szellentek nagyon büdösöket? Mi okozhatja ezt?
ez jóóó.. nem csak büdöseket, de marha nagyokat..kövér voltam, ettem mindent amit megláttam...akkorákat szellentettem, hogy kapaszkodni kellett a plédbe...és milyen büdös volt...huhúúú...
nos, megvan a magyarázat. életmódváltás, főleg az étel megválasztása..nem szabad lisztes terméket fogyasztani, értelemszerűen kenyér, zsöle, kalács süti,stb..felejtős..aztán a cukor..bármilyen..még a xillit sem..méz sem.. tejet úgy sem iszol, azt pipálhatjuk...
csak fehér húst, sütve, párolva zsírmentesen, halványan olajjal...párolt, pirított zöldségek ízesítve, sok gyümölcs..de nem kompót!
szóval csoda történik...megszűnik a gyomorban a rohadás, erjedés, megszűnik a böfögés, a hatalmas, és nagyon büdös szellentés, no és a hatalmas kábelek fektetése...néha alig lehetett lehúzni...
ennek vége..koplalni nem szabad...
még akkor sem jönnek a szelek, ha véletlenül szárazbab van ebédre, némi sült csirkehússal..persze jól megrágva, stb..
ja, és semmi édes ital, semmi meki, hambi, stb...
a szervezeted visszaáll a vészhelyzet üzemmódból a normál üzemre..hogy tizenévesen ezt hogy oldod meg, lövésem sincs..
marad a f.ngás..(nyél nélkül, ha lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!