Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek, hogy hízzak?

Mit tegyek, hogy hízzak?

Figyelt kérdés
akármit eszek és akármennyit, sehogy sem tudok hízni. Idegesítő, hogy mindenki azzal piszkál, hogy "jaj, milyen sovány vagy.." valami tipp?

2013. máj. 25. 14:45
 1/3 anonim válasza:
Igyal sort tejfolel. en 1 honapja iszom es 6 kg hiztam
2013. máj. 25. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Elsőként: Ne foglalkozz mások véleményével!

Másodszor pedig azt nem írtad le, hogy hány éves vagy. Ez pedig fontos mivel ha 20 év alatti vagy akkor megnyugodhatsz, mert 1-2 éven belül úgyis elkezdesz hízni. Ha 20 év feletti vagy akkor pedig napi Többszöri étkezést ajánlok. Ne csak reggeliből, ebédből, és vacsorából álljon a napod, hanem ezek között legyenek kis nassolások (édesség, szendvics stb.) folyadékot is min. 1.5 litert ajánlott egy nap megenni. Ami nagyon hízlal az a banánturmix, és a zabpehely. Mivel én is vékony alkatú vagyok, az egész fiatal korom arra ment rá, hogy hízzak. Szóval amit lehet kb mindent kipróbáltam. Ami mégis hatásos volt az az edzés volt nálam. Sokáig jártam fitness terembe, erősítettem combja, fenékre, karra.. Persze ehhez sok akaraterő, kitartás, energia és idő kell. Reggeli jó a zabpehely tejjel és mondjuk kis gyümölcssel, estére pedig a banánturmix.. és többszöri evés. Viszont ami hatásos még és nagy étvágyat adott nekem az a B vitamin Komplex volt. Többet tudtam enni:).. remélem segítettem valamit azért:)

2013. máj. 27. 00:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) amúgy 16 éves vagyok. 165 cm, és 49-51 kg. Ez mindig ingadozik
2013. máj. 27. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!