Az activia VIP programban sikerült már valakinek garantált havi ajándékhoz jutni?
Vajon milyen ajándékot adhatnak egy Activia programban?
Nekem most az jutott eszembe, hogy valami joghurtot. Jézusom de beteg.. és mit csinál az ember egy joghurttal? :D Hajára keni?
Bőrápoló szer? Vagy most volt egy kérdés a joghurtos tampon hatékonyságáról..
Megenni biztos nem kéne.
www.activia.hu
TÁJÉKOZÓDJ, mielőtt hülyeséget írsz!
Minden hónapban van valami nagyobb ajändék amit a kódokkal välthatsz be!
Csak eddig nekem még nem sikerült! Vagy nincs még vagy mär elfogyott!! :(
Oké, sorry.
Csak a topikból indultam ki "Egészség » Táplálkozás" és ebből arra következtettem, a legnagyobb ajándék az lenne ha az életben nem lennél rákos, inzulinrezisztens, cukorbeteg. Ez viszont nem fér össze az Activiával.
Hát ezek sajnos nem az ACTIVIA JOGHURTOKON múlnak!
De ez a kupon beválltás elég gyenge eresztés!
Már reklamáltam, hogy eddig eg hónapban sem tudtam beváltani a kódjaimat, mire azt mondták üljek gép előtt ma pontban 12h-kor, én előtte 5 percel itt ültem már, majd 12:01 perckor bejött a havi ajándék és rögtön hozzá a szöveg:
"Ne csüggedj, ha ma lemaradtál a garantált ajándékról, mert a holnapi napon újabb 100 db csomag várja a 20 kódot feltöltő VIP tagokat!"
Hozzá a kép: még 1400 db az 1500db-ból! (Naponta 100 db-ot "engednek"??? állítólag beválltani!) De már rögtön így ugrik be a szöveg! Röhely!!!
Tehát még az esélyét sem adják meg, hogy beválltsam a már előre feltöltött kódokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!