Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy tudnék újra húst enni?

Hogy tudnék újra húst enni?

Figyelt kérdés
Decemberben disznóvágáson voltam és láttam néhány gusztustalan dolgot.Azóta semmilyen húst nemtudok megenni!A hús puszta gondolatától hányingerem van.Attól félek,hogy hosszútávon ez a nemtesz jót a szervezetemnek.

2013. máj. 12. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:

szia

én ugyanilyen megfontolásból másfél évig nem ettem, ezért elmondom a trükköt, már régóta eszek:

- dobozban vegyél pulykamellet

- ezen alig látszik, hogy valaminek a húsa volt valaha, sózd meg

- önts rá tejszínt

- süsd meg sütőben fólia alatt

a végén ez egy édeskék, fehér szószos fehér hús lesz, alig van illata, íze, tehát semleges

a lényeg, hogy te már ne vágj a húsokon, ne érj hozzá, ne szagold meg nyersen, jobb ha valaki elkészíti az első alkalmakkor

biztos van más recept is, lényeg, hogy mindig valamilyen vastag szószos kocka húsokat egyél, nehogy csontot bőrt zsírt láss rajta

később bevezetheted azokat is

2013. máj. 12. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Először próbálkozz hallal, csirkével.
2013. máj. 12. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem vagyok vega, sajnos. Örüljünk neki ,hogy így jártál.legalább van indítékod....gyógyszerész vagyok.egyél egészségesen és ne rágódj ezen...ha pedig jelezne a szervezeted akkor már nem lesznek ilyen gondjaid...

Így nem

Eszel köszvényes, kevésbé fogsz elsavasodni

2013. máj. 12. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs ugrott tehát nem leszel köszvényes, jó lesz a szervezetedben az omega3-6-9 arány feltéve ha halat magokat is eszel. Még a végén egészséges maradsz 90 éves korodig...azért annyira ne sajnáld magad:-)
2013. máj. 12. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!