A Cerbona müzli ami zacskóba van mennyire hizlal és mennyire egészségtelen?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy ez tele van cukorral és borzasztóan sok szénhidrátot tartalmaz... Végül is ez a kisebbik gond de mennyire egészségtelen és miért az?2013. máj. 11. 23:53
1/5 anonim válasza:
A cukor egészségtelen, és az összes többi adalékanyag, tartósítószer, stb. is, amit még tartalmaz. Inkább vegyél natúr, cukrozatlan magvakat, vagy pl. zabpelyhet, és feldobhatod aszalt vagy friss gyümölcsökkel.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. és azt nem tudod hogy hol lehet ilyet olcsón beszerezni? És a gyümölcsöt aszalva vagy akár simán is beletehetem? Én tejjel szoktam enni...
2013. máj. 12. 14:30
3/5 anonim válasza:
Minden élelmiszerboltban kapható diákcsemege, de külön is, pl. mogyoró, mandula, kesudió,stb. Ne sósat vegyél! A zabpehely elég drága, de nagyon egészséges. Tej az jó hozzá, vagy joghurt is, és friss gyümölcsöt nyugodtan tegyél bele, pl. feldarabolva banánt, narancsot, epret, bogyós gyümölcsöket, barackot.:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
Esetleg arányokat hogy miből mennyit? csak így az elején kell utána majd úgy is ízlés szerint keverem csak kezdetnek kéne valami...
2013. máj. 13. 14:59
5/5 anonim válasza:
Az attól függ, mennyit eszel.:) Elég lehet 1-2 evőkanál is mindenből, zabpehelyből inkább három, és tehetsz még lenmagot, szezámmagot, tökmagot is. Aszalt gyümölcsből is elég 1-2 evőkanál, de sima gyümölcsből tehetsz többet is, pl. egy egész körte vagy alma is mehet bele. Tejet is ízlés szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!