Miért vagyok folyton éhes?
Figyelt kérdés
Úgy kb 1,2 éve drasztikus fogyókúrába kezdtem, napokig nem ettem semmit, de aztán mikor észrevettem, hogy képtelen vagyok koncentrálni a tanulásra és nagyon rossz volt a memóriám észhez tértem és abbahagytam.
De azóta folyton zabálok, állandóan éhes vagyok és csak akkor múlik el ha rosszullétig eszem magam. Képtelen vagyok megálni, hogy ne egyek, mintha nem én irányítanék. Azt hittem ez majd el fog múlni de már fél év telt el és semmi változás. Ráadásul baromi sokat híztam... -.-
17/L
2009. szept. 28. 17:15
1/2 anonim válasza:
Ajjaj...Szerintem valami felborult a szervezetedben,azért érzel folyton éhségérzetet.Menj el a háziorvoshoz,ő fog tudni segíteni.Bár én szerintem pszichés probléma is van a háttérben,ha már írtad hogy drasztikus fogyókúrába kezdtél.Még akkor sem szabad ha el vagy hízva.A doki segít.
2/2 anonim válasza:
szia, én is hasonlókkal kűzködök.... én folytatom tovább a fogyókúrát, és inkább még egy hónapig éhezem és még fogyok mondjuk 45-50 kg-ra, és onnan akkor ha visszahízom pár kilót, akkor is csak 50-60 kiló között leszek, ami jó. 18 éves lány vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!