Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyit iszol egy nap?

Mennyit iszol egy nap?

Figyelt kérdés
És mit? Üdítőt? Vizet?
2009. szept. 27. 21:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom de sokat. Neha van h belefeledkezek vmibe es akkor nem ittam par oraig, de mindig van nalam viz, ha nem is teljesen egyenletesen de iszogatom. Csapvizet szoktam, olyan 4-5 liter lehet, sok mindentol fugg, menmyit mozgok adott nap, milyen az ido, meg ekkora mennyisegnel egyebkent is csuszkal. Kb 3-4 ora alatt megszoktam inni egy litert. Amugy ha nagyobb darab vagy, tobbet eszel, akkor tobb kell, en 81 vagyok most, de voltam 87kg is, akkor megittam 5lt is siman mindig. Neha mondjak h sok, de sztem nem, mert ha nagyon ramennek, akkor tudnek orankent 6dlt legalabb meginni, ami 9-9,5 liter kb egy nap alatt, de szepen elosztva sztem nem lenne sok. Sztem nekem 10 liter felett kezdodik h talan sok
2018. márc. 30. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!