Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyit iszol egy nap?

Mennyit iszol egy nap?

Figyelt kérdés
És mit? Üdítőt? Vizet?
2009. szept. 27. 21:19
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Általában ízesített ásványvizet,vagy csapvizet.És nagyon keveset,sajnos.Szerintem van olyan nap,amikor alig több mint fél litert iszom,nyáron persze többet.
2009. szept. 27. 21:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kettő-és fél litert egészen biztosan. Ez zömében víz, vagy buborékmentes ásványvíz, tea. Sem tejet, sem üditőt nem fogyasztunk. Ja igen! Van benne napi egy deci vörösbor is.
2009. szept. 27. 21:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is nagyon-nagyon keveset!=( Van nap, amikor 2 decit, nyáron is általában fél litert - 7 decit...
2009. szept. 27. 21:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Iskolában megiszok 1,5 liter vizet

aztán itthon is megiszok annyit.közben teázok,kávézok,néha egy pohár tej is lecsúszik,esetleg néha pár pohár üdítő.fúú hát így összevetve nagyon sokat iszok,van h 4 litert is naponta:D

2009. szept. 27. 21:34
 5/11 igabcsy ***** válasza:

1. A buborékos vizet nem szeretem, mert büfizek tőle.

2. Az édes "lónyálakat" néha-néha megkívánom, de kb. havonta egyszer.

3. A 100%-os gyümölcslevek finomak és egészségesek is, de vigyázni kell velük, mert elég nagy a szénhidrát tartalmuk. Tehát nemszabad túlzásba vinni. (és amúgy is fogyokúrázom)

4. Vannak még a 100%-os zöldséglevek, na ezeket nagyon szeretem, de macerás elkészíteni. A készen vett bio levek meg elég drágák, ezért ilyent szoktam inni, de mértékkel. (kedvencem a sárgarépalé + céklalé)

5. Amiből azonban a legtöbbet iszom, az a sima buborékmentes víz, kevés igazi citromlével. (Másfél liter vízbe fél citrom levét belenyomom)

Így naponta kb. 2 litert iszom meg. plusz 2-3 dl zöldséglé. Ja... és a reggelihez 3 dl gyümölcs tea.

2009. szept. 27. 21:39
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
sörből több litert is, a tömény meg még dehidralizál is.. ebbe fogok beledögleni, de nem érdekel.
2009. szept. 28. 00:15
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Én suliban megiszok 0,5-1 l teát/gyümölcslevet, itthon tuti elfogy egy 1,5 l-es szénsavmentes ásványvíz, néha egy-egy pohár üdítő ha megkívánom.

Összességében szerintem megvan a napi 3 l, mert étkezéseknél sokat iszok :) (Múltkor ebédhez megittam 1 l vizet :D)

2009. szept. 28. 05:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem a napi fogyasztásom 1 liter tea munkahelyen (az 2 pohár nálam) minimum 2 liter ásványvíz (nyáron min. 3 liter) meg 2 kávé.
2009. szept. 28. 12:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok azoknak, akik napi pár dl vizet isznak. Csoda, hogy nincs még semmi bajuk. Én napi 3-3,5 litert iszom, vizet főleg. Pedig 4-et kellene, mert 80kg vagyok. Próbálok ráállni erre. Úgy számoljatok, hogy 20kg-onként kell 1l folyadék a szervezetnek, ezt nagyon kevesen tudják...
2009. okt. 5. 10:26
 10/11 anonim válasza:
3,3323543125762765 litert naponta de lehet h pár milliomoddal kevesebb
2010. júl. 10. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!