Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért hányok mindentől? :S

Miért hányok mindentől? :S

Figyelt kérdés
Tejet egyáltalán nem ihatok, mert az egyből kijön, és mostanába minden. Sajnos eléggé vékony alkat vagyok, így híznom kellene, de nem tudok hízni ha folyton kihányok mindent. Általába ha egy picit is ideges vagyok, izgulok, akkor hányok, és nagyon idegesítő, főleg ha társaságba vagyok. Mit tudok tenni?(sztem 90% h nem vírus, mert régebb óta van,csak most telljesedik ki:S:()
2009. szept. 26. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
mindenképpe fordulj orvoshoz!!!
2009. szept. 26. 10:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs kimutatható testi elváltozásod, (gyomorbetegség, fertőzés, anyagcsere zavar stb.) akkor irány a pszichológus. Szerintem te is érzed, hogy ez szinte teljes mértékben lelki, idegrendszeri alapú probléma.

Biztosan van olyan étel, amit nagyon szeretsz, és többnyire meg is marad benned. Próbáld meg, hogy ezt fogyasztod kis mennyiségben, és nem azzal a hátsó gondolattal, hogy úgyis kijön majd. Ha megoldható, vidd el magaddal amikor olyan társaságba mész, ahol képes vagy igazán felszabadultan, jól érezni magadat, nem is gondolsz arra, hogy hányingered lesz. Egyél pár falatot, és ne is foglalkozz tovább a dologgal. Ha bent marad, az már egy picike bátorító lépés:-D Tudatosan neveld magad arra, hogy NINCS SEMMI OKOM arra, hogy hányjak, tehát nem is fogok...

2009. szept. 26. 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet esetleg reflux.

[link]

2009. szept. 26. 11:29
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, igen elmegyek hétfőn orvoshoz.

Nem a reflux, nem ilyenek a tüneteim.

2009. szept. 26. 12:08
 5/5 anonim ***** válasza:
vagy idegi alapon, vagy gyomorfekélyed van. nekem is így kezdődött a fekélyem, aztán 3-4 hónap múlva már nem hánytam, csak fáj a gyomrom.
2009. okt. 16. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!