Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért fújódok fel mindentől?

Miért fújódok fel mindentől?

Figyelt kérdés
ezen belül ugy értem hogy még a víztől is.
2010. szept. 27. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Komoly emésztési poblémád lehet, amit kezelni kell!!Sajnos valószínű életed végéig gyógyszert kell majd rá szedned, mert ilyenkor már nem segítség az espumisan gyöngy. Menj el kivizsgálásra, ez nem normális. Az átlag ember gyomrát max a paprika, gomba, bab, zöldségfélék, zsíros nehéz ételek fekszik meg. A víz biztosan nem.
2010. szept. 27. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Az első válaszolonak igaza van!Nálam ugyan ez a helyzet,csak én még mindent ki is sz*rok,ahogy ettem.Nekem bélgyulladásom van,és kiderült hogy ételallergiám is.Nem játék,ha nem kezelteted súlyos problémák is lehetnek,rövid időn belül.Olyannyira,ha nem mentem volna el most ezzel a dokihoz,és nem csináltat velem egy tükrözést....ki tudja jövőre már hogy állnék,ugyanis eltávolitottak egy daganatot a vastagbelemből(szerencsére jóindulatú volt).A lényeg hogy csak egy szimpla hasmenés miatt mentem el orvoshoz mert nem akart szünni a hasmenésem,állandóan puffadtam mindentől.Nos nem azt mondom neked is az a bajod mint nekem,csak ne vedd félvárrol,hogy majd elmúlik,mert nem fog.Inkább járj utána.
2010. szept. 27. 21:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Már voltam orvosnál és voltam már tükrözésen is és egy kisebb tejcukor allergiát alapítottak meg azon kívül semmit.azt általában tudom kezelni de már nem vagyok olyan rosszul tőle. Gyógyszert nem kaptam rá csak vagy 3 papírt mit ehetek és mit nem. pl. nem ehetek fehér kenyeret se de már nem is eszek csak barna kenyeret. na mindegy de a víz az furcsa számomra mert másnak nincs baja tőle. hasmenésem nincs az régen volt. régebben amikor minden bajom volt még a vizsgálat előtt akkor 48 kg voltam amióta meg diétázok azóta meg 60-70 között ingadozok.
2010. szept. 28. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!