Napi 8 hamburger kb 5 kávéval, az egészséges?
Figyelt kérdés
Egy éve táplálkozom ilyeneken akkor még csak 90 kg voltam most meg 140 kg.Szerintem nem ez lehet a felelős.A hamburger olyan nekem mint másnak a cigi2013. ápr. 19. 22:48
1/13 anonim válasza:
Nem? Akkor mi? A levegő? A csillagok állása? Vagy szerinted mégis mitől lettél 140 kiló? Szerintem a hamgurgertől. Kur.ára nem egészséges, és ha lenne egy kis eszed, ezt te is tudnád/belátnád.
2/13 A kérdező kommentje:
Lehet nem vettem ki a vasakat a zsebemből
2013. ápr. 19. 22:57
3/13 anonim válasza:
aha, persze, kifejezetten egészséges. egyél inkább 10-et, hamarabb leszel 200 kilós. mondjuk agyad nincs, szal tök mindegy, úgysem fogod felfogni, hogy a 200 kiló lesz a legkisebb bajod...
4/13 anonim válasza:
Ja, hogy viccnek szántad a kérdést. Úgy más. Akkor kackac.
6/13 anonim válasza:
remélem, ezt nem kérdezed komolyan.
7/13 A kérdező kommentje:
Nem tehet róla hamburger függő vagyok,de azt mondták egyek sok zöldséget,de hát az is van benne.Akkor nemtudom mi lehet a baj ha eszem zöldséget is
2013. ápr. 19. 23:21
8/13 anonim válasza:
Te tényleg ennyire ...vagy? Vagy csak provokálsz minket? Egy kaja nem attól lesz egészséges, hogy van benne zöldség (hja, két karika uborka, két szelet paradicsom meg öt csík saláta). Amúgy meg mellé jön egy tonnányi szénhidrát, zsír, cukor, és a rengeteg mesterséges adalékanyag.
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
De egyed csak, teljesen véletlen, hogy amióta ilyen szarokat eszel, 140 kilós lettél. Egészen biztosan nincs semmi összefüggés. Már ha érted az iróniát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!