Egészséges ha ezt a fajta pezsgőtablettát szedem naponta 1x?
Anyám azt mondja hogy beteg leszek tőle -.-" szerintem pedig tök egészséges és korrekt dolog ilyen étrend kiegészítőket szedni. Sőt nem is viszem túlzásba, napi 1x eszek, akkor is csak reggel általában.
Vagy melyik ilyen pezsgőtabletta fajtát érdemes inni?
ezt úgy mondtad mintha méreg lenne, de kis mennyiségben nem halálos :D
de valami előnye is van neki?? úgy értem érdemes ezt tovább szedni, valakinek bevált ez?
Termékösszetevők
étkezési sav (citromsav), savanyúságot szabályzó anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), cukor, vitaminok (L-aszkorbinsav, D,L-alfa-tokoferil-acetát, nikotinsavamid, kalcium-D-pantotenát, D-biotin, cianokobalamin, riboflavin-5-foszfát nátriumsója, pteroilmonoglutaminsav, piridoxin-hidroklorid, tiamin-mononitrát), természetazonos narancs aroma, édesítőszer (aszpartám*), színezék (céklavörös) *fenil-alanin forrást tartalmaz
Én inkább ennék tbl-t! Sok az adalék anyag benne
Pff, pótcselekvés. Mert van benne egy kis vitamin.. még nem kell feldolgozott cukros vackot enni.
Beteg nem leszel tőle, a mindennapi kenyérevéstől sem lesz mindenki cukorbeteg, hát egy kis tablettától.. áh, szimplán csak teljesen fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!