Az normális ha én így érzem jól magam?
1, Valószínűleg te is szereted ha jól vagy lakva(merthogy ősi emberi ösztön az ősemberre vezethető vissza akinek küzdeni kellett a kajáért,és biztonság ill. komfortérzetet jelentett ha nem volt éhes. egyesek magazti korig vezetik vissza az ilyesmiket),csak kevesebb is jól laksz.
2,Ha napi 1000kalóriát fogyasztanál, de akkor nagyon szarul lennél, mindenféle hiánybetegséggel(vas,magnézium a minimum de még vagy egy tucat), rossz véképpel, szédüléses ,ájulásos panaszaid lennének. A kórházi fekvő beteg napi kalóriája 1100ha jól tudom.Az kell nekeik hogy ne rosszabbodjon az állapotuk és a szervezetük ellássa a megfellő funkciókat.Pedig ők ugye fekszenek egész nap. Te gondolom suliba/munkába jársz,tanulás,stressz, stb kihívás ér,így borítékolhatóan kiütközne az alultápláltságod.
Természetesen-úriember lévén-nem mondom hogy hazudsz, hanem valószínüleg elszámolod magad, a főétkezéseid kalóriaértékét rosszul lövöd be.
3,Egyél amennyi jól esik,az a jól lakás nem a sokatevés.Dehát gyakorlatilag ezt csinálod úgyhogy nem értem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!