Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Harcosok Étrendje?

Harcosok Étrendje?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kiváncsi, hogy kire hogyan hatott, vagy nem hatott, ha idetévedne egy táplálkozási szakértő azt se bánnám :)

2013. ápr. 18. 18:48
 1/2 Sága válasza:
Nekem nem vált be,de én vagyok az a kevés kisebbség akinek nem vált be általában be szokott válni mindenkinek.Az elmélete nekem is tetszett,de az hogy egész nap alulevés van utána meg 4 óra túlevés az nálam hihetetlen mennyiségű gyomorsavat idézett elő és kb a 2. héten iszonyatosan megfájdult a hasam.Ezért hagytam abba.
2013. ápr. 20. 08:25
 2/2 anonim válasza:

Nekem bevált, ugyanakkor nem ajánlgatom senkinek sem, mindenki saját felelősségére próbálja ki, nem vagyunk egyformák, lehet másnál másképp sül el a dolog.(ismerősöm 2kilót hízott tőle, ugyanakkor ő az a fajta ember, aki azzal a +2 kilóval is csodásan néz ki) Április végén lesz a 8. hónapja, hogy alkalmazom, nyár végén 106kg-ot nyomtam, most 79kg vagyok. (voltam 76is) Kondi terem nélkül adtam le 30 kilót.. (ezért is írtam hogy voltam 76, azóta járok konditerembe, és az izom gyarapodott)

A lényeg abban van, hogy ez az étrend fejben változtatott meg, mióta alkalmazom, imádom a nyers zöldségeket, salátákat, gyümölcsöket stb.. a sportoláshoz is erőt adott (futás konditerem, fegyencedzés) Ugyanakkor élvezetes is kicsit, hogy nem igazán kell figyelni hogy mit eszel és mennyit, na meg az amikor kérdezik ismerősök, hogy na de akkor este mit eszel? Háát.. 2 tányér toroskáposztát, 5 tojásból rántottát meg 1liter tejet mellé :)

2013. ápr. 20. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!