Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vajon cukorbeteg vagyok?

Vajon cukorbeteg vagyok?

Figyelt kérdés
Állandóan száraz a szám és szomjas vagyok, egész nap csak pisilek, egyszerűen nem ürül ki, folyton fáradt és gyenge vagyok, néha szédelgek, akkor is, ha eszem-iszom rendesen...Fogyni viszont nem fogyok, szóval nem tudom. Nézessem meg orvossal?
2013. ápr. 15. 08:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tejet nem iszom, mert allergiás vagyok rá, szóval sajt, túró, joghurt, ilyesmik sem. Kenyeret, rizst, tésztát, kukoricát eszem, de főleg teljes kiőrlésűt, de ezektől nem szoktam rosszul lenni. Az a baj, muszáj ennem ilyesmit, mert egyébként meg híznom kéne, és hát a zöldségben nem sok kalória van.:) De lehet, hogy akkor ha teljesen kiürül a cukor, jobban leszek.
2013. ápr. 15. 20:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Hmm, az összes keményítő 20-30 perc alatt cukorrá alakul a testedben :/
2013. ápr. 15. 21:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha ezek a tüneteid és rosszul voltál az édességtől,nem tartom megnyugtatónak,h a mért értéked 4,0. Kb. mennyit iszol,mennyi a vizeleted,
2013. ápr. 15. 22:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Vagy egy másfél litert, de kétszer ennyit bírnék, csak így is állandóan vécére járok...Reggel meg délelőtt nagyon sokat megyek, és este is percenként kell, nem is keveset. Már nagyon idegesít, és nem tudom, ez most vesétől vagy cukortól van-e.
2013. ápr. 16. 17:16
 15/15 anonim ***** válasza:
A 1,5 liter nem sok,sőt.A szédelgés,gyengeség,fáradékonyság lehet attól is,h alacsony a vérnyomásod,esetleg vérszegény vagy. Ennek érdemes lenne utána járni.
2013. ápr. 16. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!