Vajon cukorbeteg vagyok?
Ne félj, ici-pici szuri az ujjad hegyére, csak annyi vért vesznek tőled, és abból már símán megmondják, hogy fennáll-e a cukorbetegség gyanúja. Utána kérhetnek még vizelet-mintát, és egyéb vizsgálatokat is elvégeznek, hogy más egyéb betegségekre utaló nyomokat találnak-e. De egyik sem lesz vészes.
Minél előbb elmégy, annál gyorsabban látsz tisztán, és meglehet, hogy az is kiderül, hogy a cukrod teljesen rendben van, semmi komoly gond nincs.
Ha pl. száraz a szád és állandóan szomjas vagy, az is meglehet, hogy valami olyan sós kaját ettél, ami miatt még később is kivánja a szervezeted a vizet. Nem lehet tudni.
Nem kell bunkózni, egyszerű vàlaszt irt ki ha pedig nem tetszik
nem kell rá válaszolni!!! Szerintem menj el az orvoshoz, lehet nem is a Cukroddal van valami, de nem árt kivizsgáltatni magad! Minden jót!
Rizset eszel, kenyeret, tejet és cukrot?
Nézd, így az emberek egy kis része cukorbeteg lesz, lehet hogy te még csak inzulinrezisztens vagy.. magatoknak okozzátok, a kenyér, teljes őrlésű lisztek, keményítő, tej ellen nagyobb kampány már nem lesz, több helyen nem lehet ezek veszélyeiről írni.
Ha felmerül a betegség gyanúja - így változtatnál az életeden? Továbbra is finom lesz ám a kenyér, a joghurt, nem olyan ám ez hogy beteg lehetek, vagy beteg vagyok juj akkor mostantól együtt élek a betegségemmel, egészségesen..!
Nem, vagy tényleg odafigyel a cukorbeteg (és meggyógyul), de ehhez nyilván kitartás kell, vagy él inzulinon, metmorfinon.. jó kis kiadás, lehet a boldog élethez ez kell..
Nagyon gondold át, mert Zitu, ha most nem is vagy beteg, bármikor lehetsz és ezt nem hatásvadász megfélelmítésként írom. Ez tényközlés, a mai egészségügyi helyzetből levont következtetés. Ahogy az is, hogy megelőzheted, és ez nem kerül hihetetlen nagy tudásba, erőfeszítésbe.
Hehehe :) Egen, ez annyira nem egyszerű.
Mit ettél, mikor ettél.. pff, igazából ezt evés előtt mérik, aztán evés után bizonyos időközönként a változást figyelik..
Áh, figyu nem kell kockáztatni.. ha 'jól' eszel, az egésszel semmi baj nem lesz. Próbálj a zöldségekre, húsokra törekedni.. lehet már pár nap múlva észreveszed, hogy energikusabb leszel.
Én sem egy idős, elhízott cukorbeteg vagyok és az egészségről prédikálok.. 22 éves edzett férfi vagyok, csak sejtem hogy másoknak legalább annyira nincs kedvük krónikus betegségektől szenvedni mint nekem. Én pedig viszonylag jól ezt az utat járom, nem butaság néhány írásomat átfutni.
Itt feljebb, az első hozzászólásomban írtam (kérdeztem): rizs, zab, tej? Kenyér, müzli, joghurt, kukorica, liszt ezeknél ugyan úgy észre fogod venni mennyire más ha nem eszed őket.
Élettani hatásaik egyébként nagyon érdekes, hogy mennyire hasonlítanak a cukoréhoz.
Meg rengeteg ember számol be arról, hogy nehéz letenniük a cukros ételeket, vagy a sok szénhidrátot, és kell 1-2 hét amíg megszokják, és komoly levertségről, szédülésről is tudnak panaszkodni közben :D Ezt azért írom mosolygós fejjel, mert valójában ez a kis kellemetlenség mutatja mennyire hozzászokik ezekhez a szervezetünk (hormonálisan is!) de ők már abszolút az egészséges útra léptek, tehát a történetük csak visszaemlékezés a múltra.. direkt kérdezősködtem ilyen élmények után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!