Hogy vegyem rá édesanyámat a gyomorkímélőbb táplálkozásra?
Elmesélheted neki, hogy a gyomor falán kis bolyhok vannak, amik az emésztést segítik és védik a gyomor falat.
Ha azok taccsra mennek ő is mehet a sóhivatalba.
Édesanyámnak is ez van csak neki betegség miatt ment tönkre.
Sokszor úgy fájt neki, hogy elájult és a mentők vitték el.
És ezt már nem lehet visszacsinálni!
Most diétázik, gyomorra szed gyógyszert.
Anyukád lehet, hogy mazochista de ha tönkre megy akkor már a családtagok életébe is belerondít, ami már nem csak magánügy.
Mondd meg neki, hogy ha végleg kifekszik rád ne számítson és ezt vegye komolyan.
Sose tudtam megérteni a gyenge akaratú embereket meg az olyanokat sem, akik magasról tesznek arra, hogy a szenvedéseikkel tönkre teszik mások életét is.
Meg sem érdemlik a segítséget.
47 éves. Állítása szerint már gyerekkora óta bajlódik a gyomrával, tehát már évtizedek óta együtt él ezzel. Én az elmúlt 8 évben nem éltem itthon, így elég kevésszer szembesültem a szenvedéseivel, de most már azért kezd aggasztani engem (fél éve lakom itthon), őt persze nem, mert már megszokta.
Bevetettem már azt a módszert is, hogy kétféle étel volt, de akkor is a nehezebb kaját választotta, így meg ráadásul feleslegbe is megy a másik étel nagy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!