Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek ez sok?

Szerintetek ez sok?

Figyelt kérdés

22/L 175 centi 50kg

ezeket ettem:

reggeli:1 szelet purpur kenyér májkrémmel,sajttal, zöldséggel, 1 dl tejből 1 tojásfehérjéből és egy kevés vegyes gyümölccsel, 1 kis marék diákcsemege

tízórai:1 danone krémjoghurt, tejbegríz kb 15-20 g grízből cukor nélkül, 1 merci csoki

ebéd:1 kis tányér lencseleves, 1 szelet halfilé salátával és 15-20g(főve) tk káposztás tésztával, 2 after eight, 1 merci + 3 pogácsa

és most eszek egy muffint

kevesebbet kéne ennem?:D

2013. ápr. 7. 15:49
 1/6 A kérdező kommentje:
reggelinél kihagytam h a tejből gyümölcsből meg tojásfehérjéből turmixot csináltam :D
2013. ápr. 7. 15:51
 2/6 A kérdező kommentje:
ja meg közben ittam 2 kávét simán cukor és tej nélkül meg ettem 1-2 narancsot
2013. ápr. 7. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem kevés lenne ennyi kaja, de én 168 cm-hez 65 kg vagyok, és tartom a súlyom :D

Attól függ mit szeretnél fogyni/hízni/tartani a súlyod, szerintem kevés az az 50 kg, de nem ismerem az anyagcserédet, meg hogy ezt milyen étrenddel érted el, illetve mennyit mozogsz.

Gondolom fogyni nem fogsz ettől, de ha csak ma etted ezt, hízni sem.

Amúgy nagyon guszta így felsorolva :P

2013. ápr. 7. 15:54
 4/6 A kérdező kommentje:
nem akarok fogyni :D meg sportolok is (mostanában csak heti 2szer sulyzós edzés), kb 3 napja így eszek (most egy csomó finomság van itthon) és kicsit soknak érzem, mert kevesebbet szoktam és kiváncsi voltam hogy mások hogy állnak ezzel :D
2013. ápr. 7. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sem sok.

Elég vékony testalkatú lehetsz...

2013. ápr. 7. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sok. Sőt még ehetnél nyugodtan többet is.
2013. ápr. 7. 21:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!