Hány éves kortól lehet tejeskávét inni?
Úgy értem,hogy kávé kevés mennyiségben valamint sok tej és némi cukor ízlés szerint.
Hány év felett ajánlott?Ha ajánlott.
nem tudom hány éves kor felett ajánlják:D
én ilyet már 5-6 éves koromba ittam:D mikor mamámnál voltunk mert a szüleink dolgoztak és anyu mikor jött értünk mamámmal és papámmal mindig kávéztak.Én meg már akkor is szerettem segíteni a konyhába és kikészítettem mindent.Aztán mindig kikönyörögtem h ihassak én is.
Én így szerettem:2kortynyi kávé,3x annyi tej,1kokcka cukor(:
14/L
nekem a védőnő auzt mondta,hogy 1 éves kortól :SS na én biztos nem adnék még neki. Még jobban pörögne :)))
nem értem miért nem jó a sima tej vagy kakaó ilyen életkorban. egyébként a maci kávét szokták erre az alkalmakra ajánlani!
mindenki maga dönti el,de én biztos nem fogok még neki adni egy darabig.
22hónapos fiú anyukája vagyok.
lol :P
Emlékszem ovis kiscsoportos koromra, mikor először ittam ilyet..Kiömlött a pulcsimra:)
Háát szal nemtom te hány éves vagy, de neked biztos szigorú szüleid vannak..Az az igazság hogy már 7. osztályos vok és már az én szüleim se enngedik meg csak max a kakaót...meg tea üdítő vagy tej. Azzal viszont örökkáé nyaggatnak hogy vvizet igyak. pffuj..már megbocsáss de küzdened kell h ihas v mi normálisat!! Mert én sikeresen küzdök és tejeskávét ihatok mmár! Sőt néha még tejszínhabos kávét is..
Én szoktam nagyon ritkán :P
13/l
12/L
Tegnap ittam egy kupakkal.:D
Ma egy bögrével.
Előszőr Szeptemberben ittam egy kanállal.
Két percel ezelőtt rászoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!