Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hány éves kortól lehet tejeská...

Hány éves kortól lehet tejeskávét inni?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hogy kávé kevés mennyiségben valamint sok tej és némi cukor ízlés szerint.

Hány év felett ajánlott?Ha ajánlott.

2009. szept. 21. 19:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom hány éves kor felett ajánlják:D

én ilyet már 5-6 éves koromba ittam:D mikor mamámnál voltunk mert a szüleink dolgoztak és anyu mikor jött értünk mamámmal és papámmal mindig kávéztak.Én meg már akkor is szerettem segíteni a konyhába és kikészítettem mindent.Aztán mindig kikönyörögtem h ihassak én is.

Én így szerettem:2kortynyi kávé,3x annyi tej,1kokcka cukor(:

14/L

2009. szept. 21. 19:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem a védőnő auzt mondta,hogy 1 éves kortól :SS na én biztos nem adnék még neki. Még jobban pörögne :)))

nem értem miért nem jó a sima tej vagy kakaó ilyen életkorban. egyébként a maci kávét szokták erre az alkalmakra ajánlani!

mindenki maga dönti el,de én biztos nem fogok még neki adni egy darabig.

22hónapos fiú anyukája vagyok.

2009. szept. 21. 19:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyébként azért kérdeztem mert a barátnőmnek mondták h ne igyon mert függőséget okoz hát engem a röhögő görcs is elkapott főleg hogy barátnőm úgy issza hogy 2 korty kávé 3 deci tej két kk cukor és elképesztő ritkán
2009. szept. 21. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Én rendes kávét is iszok! Most nem azért, hogy itt nagyozzak, de én olyan 6 évesen ittam elősször tejes kávét!
2009. szept. 22. 06:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

lol :P

Emlékszem ovis kiscsoportos koromra, mikor először ittam ilyet..Kiömlött a pulcsimra:)

Háát szal nemtom te hány éves vagy, de neked biztos szigorú szüleid vannak..Az az igazság hogy már 7. osztályos vok és már az én szüleim se enngedik meg csak max a kakaót...meg tea üdítő vagy tej. Azzal viszont örökkáé nyaggatnak hogy vvizet igyak. pffuj..már megbocsáss de küzdened kell h ihas v mi normálisat!! Mert én sikeresen küzdök és tejeskávét ihatok mmár! Sőt néha még tejszínhabos kávét is..

2009. szept. 22. 13:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ihatok koffeinmentes kávét is:P 13 / L
2009. szept. 22. 14:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Van koffeinmentes kávépor is, én úgy tudom általában pl az ovis tejeskávét abból készítik (azt hiszem cikória kávé vagy mi), én is nagyon sokáig ittam :)
2009. szept. 22. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A fiam 14 éves, ha megkívánja, készítek neki gyenge kávét. Más nem is fogyasztja a családban. De ez max 1 alkalommal van egy hónapban. nem tiltom neki, ennyivel nem árthat.
2009. szept. 22. 21:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Én szoktam nagyon ritkán :P

13/l

2009. szept. 25. 18:16
 10/10 anonim válasza:

12/L

Tegnap ittam egy kupakkal.:D

Ma egy bögrével.

Előszőr Szeptemberben ittam egy kanállal.

Két percel ezelőtt rászoktam.

2011. dec. 13. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!