Mit csináljak? Szerintetek ez sok kcal volt vagy belefér?
A mai napom
Reggeli: 1 szelet tk abonett 10g sovány csirkemellsonkával egy fél szelet paradicsommal és egy vékony csík salátalevéllel , 2 db csokis végű croissant 2 dl tejjel és egy fél szem málnával
tízórai: 20 gramm sovány túró 2 csepp édesítővel, 10 db triplacsokis pilóta plusz egy milka csokinyúl
ebéd:tonhalsaláta:80g tonhalból egy salátalevélből 2 szem paradicsomból és 3 szelet uborkából. és desszertnek 1 tál tiramisu 20 dkg teljes kiőrlésű mascarponébol 1 csomag babapiskótából, 3 tojásból, a tetején 2 szem málna és egy tábla csoki lereszelve. Kávé 2 csepp 1.5-ös tejjel és 2 szem édesítővel.
uzsonna:2 lekváros bukta, nutellás kenyér ropidarabokkal a tetején.
vacsora: 1 szál zeller, 1 szelet hawai pizza 50 g ketchuppal
És nem bírtam ki ezért most az előbb ettem még egy szem málnát, tudom hogy nem kellett volna a gyümölcscukor miatt mert az könnyebben zsírrá alakul.
Betett ez a kirohanás a diétámnak? Általában este 6 után már nem eszek, maximum fehérjeport vízbe vagy disznózsírba keverve, mert a szénhidrátot ilyenkor már nem használja fel a szervezetem.
Most menjek el futni? vagy elég ha holnap esetleg nem eszek gyümölcsöt?
22/L 175cm, 48kg.
Hát lehet, régebben volt hogy meg ettem 2 almát is egy nap, vagy 1 banánt. Próbálom a fentebb leírt diétát tartani csak az esti kirohanás nélkül. ilyenkor már nem szoktam gyümölcsöt enni, főleg nem egy egész szemet.Lehet a holnap reggeli tepertős lekváros mézes kenyérről lehagyom az 1 dkg vajat.
Amúgy heti 3x szoktam úszni a fürdőkádban 10 percet.
A málnát én ledolgoznám a helyedben, mert dagadt disznó leszel. 50 felülés, fél óra futás, és 3 napig ne egyél, csak vizet igyál.
ui: a vízbe tegyél egy kis disznózsírt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!