Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért kívánom a zsírt?

Miért kívánom a zsírt?

Figyelt kérdés

Pár hete voltam, felvilágosító egészségnapon és vettem Pároló edénykészletet és pulzáló mágnesmatracot, több zsázezerért :(. Egészségesen akarok élni ez volt a lényeg.

Eddig, mindíg zsírral és olivaolajjal főztem. Most amióta ezt a párolókészletet használom, amiben benne maradnak a vitaminok ettől jobb lenne az íze az ételnek és egészségesebb lenne az étel, azt vettem észre, hogy gyengébb vagyok fizikailag és egészségileg is romlott az állípotom. Igaz, hogy elhagytam a napi fél darab Centrum multivitamint, de ugye a kajákban benne marad a vitamin, ezáltal az már nem kell, ezt mondták az előadó doktorok.

Sajnos semmivel nem jobb az íze annak a húsnak amit vízben főzök meg pár perc alatt, sőt rosszabb lett :( Semmi jó érzés nem tőlt el az étkezéssel és utána is éhes maradok, nem úgy mint régen a zsirral és olajjal főzés után :S úgy érzem, mintha nem ennék semmit sem. Hol rontottam el ? Mit tegyek ? Köszi !

2013. márc. 16. 17:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Ott rontod el, hogy bedöltél a baromságnak. Az nem egészséges, hogy villámcsapás szerűen elhagysz bizonyos ételeket. Össze kell állítani egy kiegyensúlyozott étrendet, amiben bizony ugyanúgy ott van a zsír olaj stb, csak túlzásba nem szabad semmit vinni.
2013. márc. 16. 17:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Ok, de azt mondta a doktor, hogy MINDEN zsí lerakódik !! A picike is és utána a jön az élerzáródás meg érszűkület, amiből semmisem takarítja ki a zsírt.
2013. márc. 16. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is kívánom a zsírt, szerintem fontos a szervezetnek. Vérrendszert meg lehet tisztítani, bár sztem nem a zsír a hibás ebben.
2013. márc. 16. 22:46
 4/10 A kérdező kommentje:
A zsír rakódik le, semmi más. Moshogyan hogyan lehetne az eret tisztítani ?
2013. márc. 17. 19:17
 5/10 Mi közöd Tőle ***** válasza:
A zsír nem rakódik le tatám. Azt a pénzt, amit ilyen zsidó Zepteres történetre elköltöttél, adtad volna nekem. Én okosabb dolgokra el tudtam volna használni.
2013. márc. 17. 22:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Attól viszont ha neked adom, nem leszek egészségesebb.
2013. márc. 17. 22:05
 7/10 anonim ***** válasza:
pl fokhagyma citrom kúrával.
2013. márc. 17. 22:41
 8/10 A kérdező kommentje:
A fokhagyma nem tisztítja, hanem tágítja, majd utána visszaszűkűl és vérrög keletkezik a szakadás helyén. Ezt is elmondták ! :s Csak a mágneságy tudja a lerakódásokat tisztítani
2013. márc. 17. 22:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Ahogy gondolod
2013. márc. 18. 15:00
 10/10 Bridgi válasza:
Kedves kérdező! Ne haragudj, de Te tényleg nagyon buta vagy! Te vagy az a típus, akinek a cukrozott kakit is el tudja adni a "doki", ha rábiggyeszti az egészséges címkét. Tudod, meg is érdemled, hogy átvertek, de nagyon. Akik választ adtak neked, jobbnál jobb tippeket adtak, de Te csak a magadét fújod, de közben segítséget vársz el, ha meg adnak, azonnal kontrázol. Akkor minek kérdezel, ha mindent jobban tudsz?? elmondták ezt, meg azt, megvetettek veled pár dolgot, aminek hasznát nem veszed. A pároló nem rossz egyébként, egy hagyományos vasedényben feléért megveszed, vagy otthon egy lábosban is megpárolhatod, ugyanaz az eredmény. A zsírt nyílván azért kívánod, mert a szervezeted visít, hogy adj neki, mert hiányként észleli. Egyél egy kis olajos magot. A vitamint tessék enni. Egyébként csatlakozom az elöttem íróhoz: Ott rontottad el, hogy ezeknek a sarlatánoknak bedőltél.
2014. jan. 10. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!