Mit csináljak hogy legyen étvágyam? :S
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok 156 cm és 51 kg. Nemrég még 54 voltam ,és nem fogyókúráztam meg semmi, csak nincs étvágyam, Reggelire van mikor megeszek 1-2 tál müzlit, utána ebédre max magamba tudok tuszkolni egy fél húst:S reggel 6 kor szoktam reggelizni , szinte egész nap nem eszek mert nincs étvágyam , mikor haza érek anya alig bir belém könyörögni egy kis ebédet .Kb fél 4 kor érek haza mindennap a suli miatt.:S Nem tudom hogy csináljam hogy meglegyen a napi 5x étkezés mert most nagyon rosszul érzem magam.:S Tavalyi évben is ugyan ez volt, nyáron pár kilot fel tudtam szedni, de most megint kezdődik előröl:S A súlyomat szeretném meg tartani, nem hízni vagy fogyni, de így félek hogy nagyon ki fog készülni a bőröm és csúnya lesz :S2009. szept. 15. 08:32
1/13 anonim válasza:
Sogornöm béres cseppet pluszt szed étvàgytalansàgra! Probàld ki és szedjél valami multivitamint is, mert igy teljesen legyengül az immunrendszered! Most a DMben le van értékelve, bàr igy is dràga szerintem 2989 4 üveggel! De sogornômnek segitett!
2/13 anonim válasza:
Én is a béres cseppet javaslom. Én azért nem szedem, mert megenném tőle még a vasszöget is. :))
3/13 anonim válasza:
Ja és vigyel a suliba legalább gyümölcsöt magaddal, vagy szendvicset.
4/13 anonim válasza:
Én is a Béres cseppet ajánlom!
5/13 A kérdező kommentje:
és abból mikor és mennyit kell szedni hogy hatása legyen? nem kezdek el tőle majd féktelenül enni? vagy tényleg hatásos és lesz étvágyam ?
2009. szept. 15. 10:37
6/13 anonim válasza:
A Supradin vitamin is hatásos!
7/13 anonim válasza:
Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, savanyúságot főétkezésekhez.
8/13 anonim válasza:
1. vagyok, egyén függö hogy, hogyan kell adagolni! De biztos rajta van a dobozàn is, de itt is olvashatsz rola
9/13 anonim válasza:
Béres csepp,de mielőtt elkezdené szedni kérdezze ki kezelőorvosa vagy gyógyszerésze tanácsát :))) !!!
10/13 anonim válasza:
A csepp mellett a napi rendszerességgel végzett, NEM MEGERŐLTETŐ, kellemes testmozgás is nagyon sokat segít. Mondjuk kutyasétáltatás, tollasozás, pingpongozás, ilyesmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!