Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Bulimia vagy élet?

Bulimia vagy élet?

Figyelt kérdés
Bulimiás voltam. Egy éven át egészen a mai napig. Néhány napja véres volt a "termék"; el kellett hogy gondolkodjak, helyre kellet tennem magamban egypár dolgot. Élni szeretnék, így felhagyok a zavarommal, ez az elhatározás mostanra nagyon erős lett bennem. Tudom, irtó nagy butaság volt.. orvoshoz nem fogok menni, kérdésem, hogy felépülhetek még, vagy el van rontva az egész?
2013. márc. 13. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Számít, hogy mennyi idős vagy, de megfelelő "praktikákkal" hihetetlen helyzetekből fel lehet épülni.

Már nem is azért, de rákbetegek is gyógyulnak meg, elég menő az emberi szervezet.

Vannak nagyon erős gyógyhatású Qigong gyakorlatok, és az egészséges, gyulladáscsökkentő táplálkozás terápiás hatása is óriási gyógypotenciált jelent!

2013. márc. 13. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha csakugy fel tudsz hagyni vele, akkor nem volt neked bajod, max "szorakozasbol" csinaltad... mert ez egy eros, mentalis problema

Szimplan hanyastol az ember nem verzik! Neked seb van a gyomrodban, vagy a beledben! Ne szorakozz, menj el orvoshoz, mert az elhatarozasodmellet, meg priman lehet bajod, amitol egesz eletedben csak kekszet ehetsz majd!

A bulimias sztorit nem feltetlen kell eloadnod, bar kisegitened vele a dokit

2013. márc. 13. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
A sok hányástól vérezhet a nyelőcső. Nem fontos komoly bélbetegségnek lennie,de ez sem gyerekjáték,hiszen volt már olyan.aki nyelőcsővérzésbe belehalt.Ha abbahagyod simán felépülhetsz. Én attól félek,h orvosi segítség nélkül nem fogsz boldogulni,mert ez tényleg egy pszichés betegség. Próbáld meg,de ha nem tudod tartani rögtön fordulj orvoshoz! Ne szégyelld! Az orvos nem fog elítélni,ez a dolga.
2013. márc. 13. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!