Szénhidrát függő zabagép vagyok?
Sziasztok! A kérdés igazából nem is kérdés hanem tudom ,hogy az vagyok és emiatt akarok tőletek segítséget kérni. 171 cm vagyok és a súlyom 50 és 53kg között ingadozik. Voltam már orvosnál is kértem labort ami tökéletes lett és csak annyit mondott a doki a kóros evésemre ,hogy vhogy tartsak mértéket. Sajnos nem megy… Rengeteget eszek és van ,h már rosszul vagyok a sok kajától olyankor várok egy órát iszok jó sokat és ha jobb folytatom az evést. Van olyan nap amikor 6 nosztalgia krémest is bevágok egy délután folyamán mellette még csokik és rendes kaja is megy. Rendesen kipakolom a hűtőt és csak eszek és eszek. Mit tehetnék? Egészségesen akarok táplálkozni/élni ,de így nagyon nehéz… Vannak jobb periódusok ,de vannak borzalmasak is. A súlyom szerencsére nem nő ,de a pattanások nem kímélnek…
22/L
Megesik..
Először is, valamilyen szinten a magad ura vagy, tehát neked kell döntéseket hoznod. Senki sem kényszerít a vágyaidon kívül, hogy szénhidrátokban dús kajákat vegyél.
Ha jóllaksz ch szegény ételekkel (zsíros, húsos, zöldséges ételekkel) akkor már kevésbé lesz igényed a szénhidrátokra. Elhatározás, később jó szokás..
Kezdetben segíthet.. ki tudja, egy pszichológus? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!