Hogyan vegyem rá magam?
Nekem bejött az, hogy ásványvizes palackokat rakok a ház különböző pontjaira, ahol sokat vagyok (pl itt van az asztalomnál is)
A kezdőlapom egy kép, amire én írtam rá, hogy "IGYÁÁÁÁL" :D
Ugyanez a problémám.
10 napig össze kellett írnom, mit eszem-iszom. Feltűnt, hogy 7végén nagyon-nagyon kevés folyadék megy le.
Hétköznap ott áll az asztalomon a víz, akkor meg is van a másfél liter.
Ha olyan van itthon, amit szeretek, pl feketecseresznye-lé, abból bármennyit meg tudok inni.
A lényeg, hogy legyen az orrod előtt vmi folyadék.
Nekem van 2 ötletem.
Az egyik egy kicsit költséges,és egészségtelen úgyhogy ezt nem ajánlom :D de azért leírom:
-Szóval legyen nálad mindig chips és egyél és az meghozza a szomjad xD na ez komolyan :D nem jó!!! itt a második ami sokkal egyszerűbb és beválik!!!:
--Legyen nálad só, és óránként , vagy félóránként nyúlj bele(vagy amikor úgy gondolod innod kellene) és nyald le és akkor szomjas leszel mert a só tartalmú élelmiszerek meg ilyesmik azok meghozzák a szomjúságot, szóval ez beválik :D
19:39-es vagyok
Simán paintbe beleírtam betűkkel, hogy "IGYÁÁÁÁL", majd feltöltöttem netre ( [link] onnan kimásoltam a direkt linket, és beállítottam az Eszközök->beállításnál kezdőlapnak :)
fiygi, a szervezeted jelzi, ha nemfogyasztasz elég folyadékot. ha nemjelez semmit, akkor nincs szükséged több folyadékra. ez egyénfüggő, van akinek napi 4 liter kell, és van akinek napi 1.
énis csak kb napi fél-1 litert iszok meg, énis megpróbáltam h többet iszok, de azlett belőle h félóránkánt pisilni jártam ami az egész napjaimat elrontotta/felborította. ekkor mondták, h a szervezetem jelzi, ha folyadék kell, amíg nem jelez, ne eröltessem.
a jelek pedig lehetnek pl: fáradékonyság, emésztési problémák, nagyon száraz bőr, stb.
a vesekőre visszatérve, anyám pont a sok víztől kapott vesekövet. sok ásványvizet vedelt, és a túlsok nátrium, meg hasonló dolgokból kiváló só és hasonlók vesekövet okoztak nála. orvos mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!