Hizási tippek, házilag? Köszönöm előre is!
Figyelt kérdés
16éves lány vagyok, 163 cm magas és kb. 40-42 kg. Hízni szeretnék,(leginkább combra és fenékre:D, tudom hogy ez nem így megy, hogy oda szeretnék és akkor oda hizok... ) de semmiféle "szert" nem szeretnék szedni. Nemrég elkezdtem futni járni, minimum heti 2x, és 3x Rubint Rékás gyakorlatokat csinálok (comb, kar). Van valakinek valami ötlete, hogyan lehetne kicsit hizni? Imádok nassolni, sok édességet, csokit fogyasztok, étvágyam van, rengeteget alszok mostanában:D.2013. márc. 5. 23:27
2/6 A kérdező kommentje:
mostanában napi szinten fogyasztok tojást, húsit is eszek, de azt minimálisat, annyira nem rajongok értük (max. a csirkehúsér:D ) köszi a tippet, még várok válaszokat:)
2013. márc. 5. 23:34
4/6 A kérdező kommentje:
ilyen tömegnövelő bigyókat
2013. márc. 5. 23:50
5/6 anonim válasza:
Hízás
1. izomépítés, ez lassan megy, edzéssel, rendesen kell enni.
2. ZSÍÍÍÍROSODÁÁS, ehhez halál mindegy hogy tömegnövelőt eszel, vagy kenyeret. A kenyér is cukor (keményítő), a tömegnövelő is. Tejjel (a tejben lévő növekedési hormonokkal) megspékelve, az elhízás nevű kóros állapot beindítható. Ezért olyan jók a sütemények, reggeli tejes müzlik.. csak ez baromi káros.
3. az edzést cseréld le. a futással csak a térdeidet fogod tönkretenni, RR pedig az edzésvideók legutolsó kategóriája.
Futás helyett erősítő edzés (guggolás, kitörések, ismersz gyakorlatokat az RR videókból) heti 1-2 alkalommal pedig sprintelj 5-15 percet.
Edzésvideókból BodyrockTV vagy Insanity edzések hasznosabbak lehetnének.
6/6 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm :)
2013. márc. 6. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!