Belekerültem az ördögi körbe vagy még van kiút?
Figyelt kérdés
Majdnem egy hete kezdődött minden...bekajáltam és meghánytattam magam...azóta kb mindennap megpróbálkozom a hánytatással...még ha alig ettem valamit is akkor is muszájnak éreztem, hogy megtegyem.
Félek. Mit tehetnék? :( 16/L
2009. szept. 12. 17:14
1/9 anonim válasza:
Beszélj erről az anyukáddal. Ő biztosan megért. Az jó jel, hogy rossznak tartod, és szeretnél letenni erről, valamint azért még elég friss a dolog. Menj el anyukáddal egy pszichológushoz maximum, és beszéljetek vele erről.
2/9 anonim válasza:
ne csináld és kész. ha tényleg nem akarod akkor nem fogod. ha viszont igen..akkor meg mi a kérdés..? állj le amig bele nem halsz.
3/9 A kérdező kommentje:
Anyukámmal nem tudnék erről beszélgetni, nem olyan jó a viszonyom vele... :/ Nem akarom, és el is határozom, hogy most nem fogom megtenni, de rám tör a hányinger és nem bírom tovább és muszáj megcsinálnom.... tehát nem olyan egyszerű h ne tegyem meg, még ha nem is akarom, mivel hányingerem van és úgy érzem, hogy csak akkor leszek jobban, hogy ha meghánytatom magam...
2009. szept. 12. 17:29
4/9 anonim válasza:
Menny el orvoshoz, vagy pszichológushoz
5/9 anonim válasza:
Akkor egyszerubb, ha nem eszel. Vagy csak azt eszed meg, amirol tudod, hogy nem hizlal, nagyon egeszseges. Ha hanysz, az egesz nyelocsoved, torkod tonkremegy, kimarja a dolog, ahogy jon vissza. Nem szabad ilyet csinalni!!! Ha tovabb folytatotik, doki! Egyedul is elmehetsz a haziorvosodhoz.
6/9 A kérdező kommentje:
Iskola pszichológushoz el lehet menni ilyen gondokkal? Ha az osztályfőnökömmel beszélnék erről, ő elmondaná a szüleimnek, ugye? De ha esetleg az iskola pszichológussal akkor ő az osztályfőnökömnek nem szólna vagy igen? Háziorvosomhoz nem szeretnék menni, nála voltam már régebben hashajtózás miatt... :/ félek. ha elkezdek enni úgy vagyok vele h ha már elkezdtem akkor felfalok mindent ami a közelemben van, de utána jön a hányinger és a wc...
a testsúlyom nem tudom normális-e. 170cm vagyok és 56kiló, lehet kicsit sok :S
2009. szept. 13. 01:39
7/9 anonim válasza:
170cmhez 56kg még kevés is! Miután eszel, kösd le valamivel magad. Ülj le a géphez és kezdj el játszani.:D Próbálj meg ne gondolni rá. Ennyit tudok segíteni.:)
8/9 anonim válasza:
Szerintem ha megkéred oszidat, hogy ne mondja el senkinek, nem fogja elmondani, de ha nem bízol benne akkor fordulj az iskola pszichológusához, ő biztos meghallgat, és nem fogja elkotyogni.
9/9 anonim válasza:
Szia! Lehet hülyeség de van egy ötletem. ha végképp nem bírod ki hogy lenyúlj a torkodon evés után akkor próbáld meg hogy pakolsz egy kis erős pistát a kezedre és így ez által nem bírsz lenyúlni a torkodon mert nagyon fájna, így 1x sikerül túlélned az evést hányás nélkül és utána már menni fog e nélkül is:) Nekem olyan gondom van hogy nagyon sovány vagyok és néha olyan fázisaim vannak pl ha sokat szeszelek egy héten hogy nem kívánom a kaját akár napokig is meg ha érzem is hogy éhes vagyok akkor nem akarok enni.ezt úgy lábalom át hogy keresek valami nagyon finom kaját bezabálok belőle annyit amennyi fér aztán ha jön a hányinger kimegyek köpködni és arra gondolok hogy ki van fizetveXDXD és frankón nem hányom ki aztán meg már lenyugszik a gyomrom és újra kitágul és normálisan tudok enni:D remélem segítettem valamit.:) egy 19 éves kollégista srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!