Norbi26 kérdése:
Mi számít túl fűszeres ételnek?
Figyelt kérdés
Gyomorproblémák miatt orvosnál voltam, diétáznom kell, azt mondta kerüljem a túl fűszeres, csípős ételeket, de nem kérdeztem meg mi számít túl fűszeresnek... sima húslevest ehetek? sült krumpli,sült hús, kirántott hús? mi a helyzet a ketchup, mustár, majonéz hármassal? savanyúság?2013. febr. 28. 12:26
1/1 anonim válasza:
Hát, szerintem ez olyan hogy ne egyél chilis, nagyon paprikás ételek, meg ilyen zacskós fűszerekből is nagyon kevés (pl. grill fűszerkeverék)! Sima húslevest, sült krumplit, sült húst és rántott húst ehetsz (amennyiben nem teszel csípős paprikát a levesbe és nem pácolod vagy fűszerezed erősre a húst). Szerintem a ketchup mehet, talán a majonéz is. A mustárt, savanyúságot én inkább kihagynám.
Te is érzed, hogy mikor erős, fűszeres az étel, bízz magadban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!