Állandó éhségérzet mire utalhat?
Kb. egy hete délután még soha nem érzett éhség tört rám, ettem, de nem múlt az éhség, azóta feneketlen a gyomrom, eszek össze vissza mindent, de annyit hogy majd szét durranok, és 1-2 óra múlva már ismét éhes vagyok. Napi 3-4 l folyadékot is lenyomok mellé, az eddig napi fél-1 l helyett.
Azóta nem híztam, sőt fogytam is 3 kg-t, de kb. 4x annyit eszek mint eddig bármikor. Pl. előre megfőzök magamnak egy hétre, az a kaja péntekig elég szokott lenni, most hétfőn és kedden elfogyott, egész nap rájártam.
A cukrom rendben, megmértem többször is. A doki hormonra gyanakszik, de 2 hónap múlva lesz a vizsgálatom, akkorra kaptam időpontot. Valaki nem tapasztalt esetleg hasonlót?
Nekem is PM-esek írnak hasonlólat, tehát én is ilyen gondra tippelnék.
Általában a tej/gluténmentes, szénhidrátszegény táplálkozás ezeket az állapotokat segít helyretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!