Hízni szeretnék, mit javasoltok?
Egyél sok MINŐSÉGI szénhidrátot, és kiemelten figyelj a fehérjebevitelre!
Kezdjük a szénhidráttal: a kenyér, cukor, gyümölcsök, tészták, lisztek rossz szénhidrátforrások. Zabot, rizst, zöldséget, teljeskiőrlésű kenyérféléket kell enni.
A fehérje: itt nagy a tudatlanság. A tejben nincs szinte semennyi. Az egyetlen tejtermék ami jó, az a túró. Minden nap lefekvés előtt egyél túrót, a lassú felszívódású kazein miatt. Az egész étrended alapját képezzék a húsok. Minden nap egyél nagy mennyiségű húst. A legjobb a sovány hús, pl csirkemell, comb, marha, stb. Ez a legfontosabb.
Napi 3-4l víz mindig legyen.
Ha jól akarsz kinézni, izmot sem árt felszedni... igen, nőknek rendkívül fontos, ugyanis ez adja a nőies alakot. Bár ti ezt "alakformálásnak" hívjátok. Igazából izomtömegnövelésről beszéltek. Ha van a közelben konditerem akkor járj le, ha nincs, akkor fegyencedzés könyv.
Ez egy idegi-hormonális kérdés is,nem elég enni.Én 30 évig nem híztam bármennyi minőségi kaját ettem aztán egyik évben hirtelen 15 kiló plusszt felszedtem ,ennek egy részét ugyan izomban ,de többet zsírban.
Egy fontos dolog a fogyáshoz ,hízáshoz a jód. Véletlenül se legyen hiányban,mert az anyagcserét szabályzó pajzsmirigy müködéséhez kell.
Van egy Gerovit nevű vitamin készítmény amitől elöször hízni kezdtem. Ez öreg vagy betegségtől lesoványodott embereknek van eredetileg. Többektől hallottam hogy müködik.
Rendben működik-e a pajzsmirigyed?
Túlműködés esetén ugyanis nem tudsz hízni.
Ha ez rendben van, akkor a gesztenyepürét ajánlom.
(Kapható ízesítés nélküli, amit az ételeidbe beletehetsz. Az édes változattól visszafordíthatatlan mértékben szedtem föl több kilót is. Sajnos.... :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!