Emésztési probléma, vagy csak a kamaszkor velejárója? ) Többi lent! )
Vannak, akiket az éhgyomorral fogyasztott meleg kávé vagy kakaó meghajt. Én is ilyen vagyok. Plusz nálam amúgy is felgyorsul az anyagcsere, ha busszal kell valahová időre mennem. Kicsit túlstresszelem magam, hogy le ne késsem a buszt, ne legyenek sokan, időbe odaérjek, stb.
Ha rám hallgatsz, elhagyod a reggeli kakaót vagy úgy iszod meg, hogy mellette valami mást is reggelizel. Kenyeret, kiflit vagy valamit.
Hozzáteszem, már rég kinőttem a kamaszkorból, szóval ez nem feltétlen annak a velejárója.
Semmi köze a kamasz korhoz.
Én is kétszer szoktam menni reggel, persze lehet emésztési gond is, esetleg laktóz, vagy liszt érzékenység. Menj el a háziorvoshoz, ki kell vizsgáltatni.
Az, hog ykétszer elmész, alapvetően lehet normális, de a tej miatt laktózérzékenység is.
Viszont az nem egészséges, hogy 14 évesen nem akarsz iksolában wc-zni. Análisan fixált személyiség lehetsz (értsd: ebből a szempontból nem haladod meg a 6 éves fejlettségi szintet), ezen változtatni kéne. A wc az wc, akár otthon van, akár másutt. Ha kell, akkor tessék használni!
Én megértem, hogy nem akarja használni. Utána nem lehet megmosakodni, nem kellemes szaros seggel lenni egész nap.
Meg bebüdösíteni sem illik a wc-t.
A wc arra való, hogy belemenjen az anyag. Ablakot lehet nyitni. Ez nem illendőség kérdése. Az osztálytermet telef...ngani vagy a gatyába kakilni illetlenség, a wc-ben elvégezni a dolgunkat normális, természetes.
A mosdásra ma már remek bőrbarát nedves törlőkendők vannak, ez sem kifogás. Az, hogy nem szeretjük a nyilvános/iskolai/munkahelyi wc-t használni, egy dolog, nem szeretni kell. De az abnormális, hogy már majd' összecsinálja magát, és nem megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!