Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen gyümölcsöt vagy zöldség...

Milyen gyümölcsöt vagy zöldséget egyek, hogy letisztuljon az arcom?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és nagyon sok pattim van. Van valamilyen étel ami segít?
2009. szept. 5. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én konkrét zöldségeket, gyümölcsöket nem tudok javasolni, szerintem mindegyiket nyugodtan eheted bármikor. Saját tapasztalatból annyit tudok mondani, hogy lehetőleg kerüld a zsíros, fűszeres ételeket, chipseket és egyéb nasikat. Ezzel már tudsz javítani a helyzeten.
2009. szept. 5. 08:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A szőlőt tudom javasolni.Enni is és külsőleg alkalmazni is:Félbevágott szőlőszemmel "dörzsöld" át a problémás területet.

Természetesen nem rögtön hoz javulást.

És ígyál sok-sok vizet!

2009. szept. 5. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, ha nagyon sok, mert kiváló gyógymódok és gyógyszerek vannak a pattanásos bőrre. Egyébként a csokoládé és a zsíros dolgok elősegítik. A sok répa és karotintartalmú étel pedig jó rá.
2009. szept. 5. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
szörnyü ize van ,söt egyenesen undorito de minden nap egyél meg egy negyed élesztöt amit a boltban lehet kapni,nagyon hatásos.
2009. szept. 6. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!