Milyen gyümölcsöt vagy zöldséget egyek, hogy letisztuljon az arcom?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és nagyon sok pattim van. Van valamilyen étel ami segít?2009. szept. 5. 08:47
1/4 anonim válasza:
Én konkrét zöldségeket, gyümölcsöket nem tudok javasolni, szerintem mindegyiket nyugodtan eheted bármikor. Saját tapasztalatból annyit tudok mondani, hogy lehetőleg kerüld a zsíros, fűszeres ételeket, chipseket és egyéb nasikat. Ezzel már tudsz javítani a helyzeten.
2/4 anonim válasza:
A szőlőt tudom javasolni.Enni is és külsőleg alkalmazni is:Félbevágott szőlőszemmel "dörzsöld" át a problémás területet.
Természetesen nem rögtön hoz javulást.
És ígyál sok-sok vizet!
3/4 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, ha nagyon sok, mert kiváló gyógymódok és gyógyszerek vannak a pattanásos bőrre. Egyébként a csokoládé és a zsíros dolgok elősegítik. A sok répa és karotintartalmú étel pedig jó rá.
4/4 anonim válasza:
szörnyü ize van ,söt egyenesen undorito de minden nap egyél meg egy negyed élesztöt amit a boltban lehet kapni,nagyon hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!