Normális, hogy ennyit eszek? /lent/
Figyelt kérdés
Kb 2hete van ez, hogy szinte egész nap eszek. Mikor már annyit eszek, hogy hányingerem van, még akkor is tömöm magam. 157cm és 42 kiló vagyok, tehát nem kövér. 3. Hónapja fogamzásgátlót szedek, lehet ennek köze hozzá? Ha igen,miért csak most? Lassan kezd zavarni ez az örökös zabálás. 20/L2013. febr. 7. 15:07
1/1 anonim válasza:
Igen! Lehet köze a fogamzásgátlóhoz, sőt, ha ez eddig nem volt rád jellemző akkor elsőként erre gondolnék. Lehet elég lenne neked egy kisebb hormontartalmú, vagy esetleg másmilyen, keresd fel a nőgyógyászodat aki felírta, és számolj be neki erről a mellékhatásról. Már másoktól is hallottam, hogy konkrétan zabálni kezdtek a gyógyszertől.
Azért csak most jön elő, mert szerintem most telítődött a szervezetedben, esetleg lassabban reagáltál rá, vagy fokozatosan nőtt az étvágyad és csak most lett olyan mértékű, hogy feltűnjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!