Miért eszek ennyit? Mi van velem? Anyám totál ki van akadva.
18éves lány vagyok, élek nemi életet, de nem vagyok terhes:)
Kb 1-2hete rengeteget eszek:S
Suliba veszek a büfébe 2-3szendvicset (zsömle) és betolom:D
meg iszom 1 energiaitalt. vagy üditöt.
Ma is hazajöttem, és megettem egy tányér levest, egy nagy adag sült salátát sült cs.mellel. Meg ettem még3 apró pogit. És még befért volna mellé 1-2palacsinta:S
De már anyám rámszolt, hogy ne egyek annyit... meg megvan ijedve hogy mivan velem...
Na és éhesnek érzem magam:S suliba is, itthon is. nemtudnék bármit megenni, de ha elémtennének valami finomat megenném:S
Nem vagyok hormonzavaros vagy ilyesmi... és hizékony sem, meg kövér sem. 167cm magas vagyok és 56kg
bocsi elirtam, nem sült saláta, hanem csak saláta:)
És már attol félek hogy megfogok hizni:(
de pedig rengeteg:S nekem is feltünik és másoknak is.
a suliba is mondják, hogy hogy tudok 10perc alatt megenni 1 zsömlét?:S vagy 1 zsömlét és 1 melegszendót?:S
és utána még éhes vagyok o.O:((
köszi:)
és a másik ami a pasimnak is feltünik hogyha: éhes vagyok nagyon akkor hisztis is vagyok:S amikor jollaktam lehiggadok.
Mondja is mindig hogy, "Najó megint hisztizel, tehát éhes vagy, csak nem mondod. gyerünk enni" És ha eszek utána lehiggadok, mosolygok meg minden
És a kedélyállapotod milyen? Ki vagy téve valamilyen stressznek (pl. vizsga?)
Azért kérdezem, mert nálam akkor szokott ez előfordulni, amikor stresszhelyzetben vagyok, vagy rossz a kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!