Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért eszek ennyit? Mi van...

Miért eszek ennyit? Mi van velem? Anyám totál ki van akadva.

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok, élek nemi életet, de nem vagyok terhes:)

Kb 1-2hete rengeteget eszek:S

Suliba veszek a büfébe 2-3szendvicset (zsömle) és betolom:D

meg iszom 1 energiaitalt. vagy üditöt.

Ma is hazajöttem, és megettem egy tányér levest, egy nagy adag sült salátát sült cs.mellel. Meg ettem még3 apró pogit. És még befért volna mellé 1-2palacsinta:S

De már anyám rámszolt, hogy ne egyek annyit... meg megvan ijedve hogy mivan velem...

Na és éhesnek érzem magam:S suliba is, itthon is. nemtudnék bármit megenni, de ha elémtennének valami finomat megenném:S

Nem vagyok hormonzavaros vagy ilyesmi... és hizékony sem, meg kövér sem. 167cm magas vagyok és 56kg

2010. nov. 10. 13:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem szedsz fogamzásgátlót? Én attól nagyon kajás lettem. XD
2010. nov. 10. 13:53
 12/20 A kérdező kommentje:

nem:)

óvszerrel védekezünk:)

2010. nov. 10. 13:57
 13/20 anonim válasza:
32%
Szia! Lehet, hogy vámpír vagy és folyton éhezel, de csak az emberi vér tudja csillapítani az étvágyad! Remélem tudtam segíteni!
2010. nov. 10. 13:58
 14/20 anonim válasza:
13:58. én veled értek egyet. szerintem úgy van teljesen ahogy írtad. De én nem adom a véremet!
2010. nov. 10. 13:59
 15/20 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj, esetleg igyál multivitaminos pezsgőtablettát, és egyél sok zöldséget-gyümölcsöt.
2010. nov. 10. 14:05
 16/20 anonim ***** válasza:

Nekem ez nem hangzik olyan soknak, 10 perc alatt meg megenni egy szendvicset nem nagy kunszt:) Ne aggódj.

Ja és én is ideges leszek, ha éhes vagyok, vagyis nem is igazán ideges csak frusztrált meg feszült, és ha eszem, akkor még a nap is szebben süt:D

2010. nov. 10. 14:08
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem nem tűnik soknak, pedig szakmám szerint sokat foglalkozom az egészséges táplálkozással.Napi 5 étkezés lenne a normális, a reggeliből meg több is kell, tehát 2-3 szendvics szerintem vígan belefér.Az ebéd meg amúgy is leves, főétel, esetleg desszert, szóval semmi elborzasztót nem látok benne, hogy megeszel egy tányér levest és egy nagy adag főételt, pláne, ha fionom és jól esik.A saláta+ csirkehús amúgy is egészséges és nehéz kajának sem mondható, tehát ha nagy adagot eszel nem lesz tele úgy a hasad, hogy meg se bírsz mozdulni, simán meg lehet enni.Utána meg egy-két pogi?Vannak akik desszertre simán letolnak egy fél tortát (na jó, kicsit túlzok)....De még ha ezelőtt nem is ettél ennyit (szerintem ha ennél kevesebbet ettél nagyobb baj, mint most ez), szóval ha előtte nem ettél ennyit akkor csak azért lehet fura neked és a környezetednek mert azt szokták/szoktad meg.

ez teljesen normális mennyiség. inni amúgy is sokat kell egy nap, tehát ott se látom mi a baj.

a szervezetednek szüksége van rá és ezt jelzi is.Egyébként az ember ingerült, ha éhes, szomjas, fáradt, stb.Én is az vagyok, de szerintem ezzel. nem vagyunk mi ketten csodabogarak.ne aggódd túl:)

2010. nov. 10. 14:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy biztos hogy nem vagy terhes? Voltal vervizsgalaton? Az ovszer nem mindig ov meg.
2010. nov. 10. 14:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Délelőtt 3 zsömle nem extra, ebédre egy tányér leves, utána sült csirke salátával megint nem az. Szerintem ne hallgass anyukádra, nem is értem, hogy miért akar benned a megjegyzéseivel bűntudatot ébreszteni? Egyél, amennyi jól esik, főleg, ha nincsenek súlyproblémáid. Azért arról bizonyosodj meg, hogy valóban nem vagy terhes, de ennél többet ne is foglalkozz az evés kérdéssel. Amikor éhesek, szomjasak vagyunk vagy más alapvető szükségletünk nincs kielégítve, mindnyájan nyűgösek vagyunk. Amikor megoldódik a gond, tele a has, eleget aludtunk, stb., azonnal kiderül az égbolt :=)
2010. nov. 10. 14:47
 20/20 anonim ***** válasza:

10 perc alatt megenni a zsömlét? Hát nekem melóban 10 perces a szünet, amiben még pisilni, inni és kávézni is kell, de én kompletten meg tudok ebédelni is emellett abban a fennmaradó szűk 5 percben. Nem tudom, miért kell ezen csodálkozni. :P Velem együtt a cég sok-sok dolgozója is így van ezzel, meg gondolom rengeted dolgozó még a világon. Suliban sem volt több szünetem, ennél több idő nincs egy zsemlére. Mi ezzel a baj? ;)

Amúgy meg tök normális, amennyit eszel. Anyudnak miért furcsa? vagy szerinte mennyit kéne ennie egy embernek??

Amikor jön a tél, megnő az étvágy. Lehet hogy eddig kevesebbet ettél és most pótolja a szervezeted a hiányt.

ha sokat tanulsz, ahhoz is követeli az energiát a szervezet.

Semmi baj nincs ezzel. ha mégis úgy éreznéd később, hogy hízol, akkor aerobic, az jó feszültséglevezető, és a kajáról se kell mellette lemondani.

2010. nov. 10. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!