Melyik gyümölcsöt szereted? Mindig megmosod?
Figyelt kérdés
Én imádom a banánt, barackot, ananászt, papaya-t, almát, szőlőt...
Mindig alaposan megmosom, kb 5 percen keresztül...
2009. szept. 4. 22:57
11/14 anonim válasza:
én nemistudom, mindent szeretek, de annyira azért nem. az almát inkább nem.
amúgy, a sima vízzel való lemosás túlsokat nemér, mert a bacikat így úgysem tudod eltávolítani. ha ezektől akarsz megszabadulni forró vízbe kéne tenned őket :)
12/14 anonim válasza:
Meg kell mosni mindig, különben könnyen össze lehet szedni egy szalmonellát vagy hasonlót, főleg így nyáron...
Aki nem, az magára vessen.
13/14 anonim válasza:
tőlem azt is lehetne kérdezni,hogy van olyan gyümölcs,vagy zöldség,amit nem szeretsz?:D ugyanis imádom mindkettőt :) hogy megmosom-e? ha boltban vettem minden féle képpen,az almát még meg is hámozom,viszont ami itthon van,azt nem mindig:)
14/14 anonim válasza:
Mindig meg szoktam mosni. Szeretem az almát, a körtét, a banánt, az ananászt, a szőlőt, és a sárgadinnyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!