Nagyon lassú az anyagcserém, hetente max. Kétszer székelek. Valami megoldást tudtok erre?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam, ha sok gyümit, zöldséget eszek, akkor is.2013. febr. 7. 09:35
11/13 anonim válasza:
Reggel ébredés után azonnal langyos vagy kéz meleg nagy pohár vizet (3-5 dl)igyál. Ez is segít beindítani a nagy dolgot.
Esetleg próbáld meg a nyers ételek arányát növelni az étrendedben, ez is segít.
12/13 Neuhauser László válasza:
Nálam a székelés nagyon változó, nem erőltetem, ha rámjön, megyek, van, hogy 4-5 napig minden nap, de van, hogy 4-5 nap szünet van, de én emiatt nem aggódok, egyszer megemlítettem az orvosnak, mellékesen, de azt mondta, hogy a székelés gyakoriságát embere válogatja, és persze függ az egészségi állapottól, illetve az előzőleg megevett élelmiszertől.. Állítása szerint egy átlagember 2-3 naponta székel (tehát kb 3 alkalommal hetente)
13/13 anonim válasza:
Ha semmi nem válik be a "pratktikák" közül,amik jók,vegyél LAEVOLAC szirupot. Recept nélkül kapható a patikában.Minden este 1 kanállal kell meginni belőle.Nem hashajtó,hanem beállítja norm. székletet,ezért érdemes minden este szedni.Hashajtót csak a legritkább esetben vegyél be,ha hozzászoksz teljesen leáll a norm. bélműködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!