Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az, hogy mostanában...

Miért van az, hogy mostanában undorodok az ételektől?

Figyelt kérdés
Alig bírok enni, csak akkor eszem, ha már nagyon éhes vagyok, mert különbn hányingerem lesz, és nem megy le 1 falat sem a torkomon. Mostanában sokat stresszelek a suli miatt, lehet valami összefüggés?
2009. szept. 4. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Van összefüggés. Én is stresszelek tudat alatt és megint előjött a székrekedésem... :(. A kajálás velem is előfordult én ilyenkor szilvát, narancsot, almát eszek. Vagy egy jó kis tojásos zsömlét. Próbálj olyat enni amit régen ettél és csak keveset, lehetőleg valami gyümölcsöt, attól én mindig jobban vagyok. De lehet a melegtől is...
2009. szept. 4. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem erről a problémádról komolyan el kellene beszélgetned Bob-bal, a spanommal! Ő kaja-fan és nagyon jó fej. Ja és karaj kapcsolatai vannak.
2009. szept. 4. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de sok minden mással is összefüggésbe hozható. Ha ez hosszabb ideig tartana, menj orvoshoz!
2009. szept. 4. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!