Hogyan tudnék hízni?
Figyelt kérdés
oké hogy zsíros kaját meg egyek sokat, de esetleg valami más fel szeretnék szedni vagy 4-5 kg-t mert nagyon lefogytam kb. 76 kg voltam és most durván 61-62 kg. vagyok és anyám mindig nyaggat2013. febr. 4. 09:44
1/1 anonim válasza:
Egyél sokat, mindig, mikor eszel, egyél egy kicsit többet, mint amennyi jólesik. Persze ne edd magad halálra. Egyél kenyeret, meg lisztes kajákat. Én inkább a barna vagy félbarna kenyereket ajánlom, mert a sok fehér kenyértől bajod is lehet hosszútávon. Húsok. Kisütsz tepsiben, vagy a sütőben, én az utóbbiban szoktam, megfűszerezve, úgy nagyon f@sza. És egyél zöcséget és gyümölcsöket is. És erősíts is, ha nem duci, hájas akarsz lenni. Feltéve ha fiú vagy, persze a lánynak se szép, ha kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!