Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék. Valami ötlet?

Hízni szeretnék. Valami ötlet?

Figyelt kérdés

valaki fogyni...én hízni akarok! mivel a koromhoz és a magasságomhoz kévest nagyon sovány vagyok..

igaz, hogy nem is eszem valami sokat...és nem is túl sokszor, de ezen változtatni szeretnék...

viszont étvágyam az nem mindig van..

van valami ötletetek, hogy mitől tudnák felszedni pár kilót? milyen ételeket ajánlotok? vagy éppen mennyiszer egyek egy nap...többször kevesebb vagy a kevesebbszer több a jobb?

köszönöm előre is!

2013. jan. 23. 01:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Sportolj, megnő az étvágyad és hízni, izmosodni fogsz. Úszás is kiváló, a légzést beállítja. Jóga légzés, jobb oxigénbevitel stb.
2013. jan. 23. 02:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem többször kevesebbet. Ahogy előző írja, jó a sport, a levegőn való mozgás, az étvágyad is megnő, és izmot is felszedhetsz mellé. Normál kajákból próbálj csak többet enni (hús, zöldség/gyümölcs, tészta, tejtermék, tojás stb), ne a kifejezetten hízlaló édességekből, műkajákból. Étvágytalanság ellen jó a kakukkfű tea.
2013. jan. 23. 03:38
 3/8 anonim ***** válasza:

leírnád, hogy miket szeretsz, miket eszel?

elkezdhetnél valami sportot, úszástól pl. izmosabb+ éhesebb is leszel.

2013. jan. 23. 04:08
 4/8 anonim válasza:

Pont tegnapelőtt tettem fel egy hasonló kérdést!

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__3907124..

Egyébként ugyanígy vagyok mint Te, kedves kérdező! Én sem tudok egyszerre sokat enni, és étvágyam sincs mindig.

Hány kg vagy és milyen magas?

2013. jan. 23. 08:07
 5/8 anonim ***** válasza:

ha nem szeretsz sokat enni, akkor inkább csináld úhy hogy ha kajálsz akkor mindenhze tegyél mindent, pl rizshez kukorica, borsó, répa, rá reszelt sajt, rakottdolgokat szintén, vagy pl sajtmárátst is tehetsz rá, szendvicshez sajtkrém/vajkrém, sonka, sajt, tojás főtt hús stb és zöldség

gyümölcsökbe banán, szőlő, körte nagyobb cukortartlamú

teába/tejbe méz

olajos magvak csemegének

pár kocka étcsoki

zabkása kakaóporral, kókuszreszelékkel banánnal stb

gyümölcsturmixok

hüvelyesek nagyobb ch-tartalommal rendelkeznek és van benne növényi fehérje is ami jó az izmoknak

túró, mézzel dióval kikeverve

egytálételek amihze savanyúság

magvas kenyerek

2013. jan. 23. 10:10
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

172cm és 47kg vagyok...régebben 52voltam

tulajdonképpen nem vagyok válogatós :)

2013. jan. 23. 16:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Ritkán sokat kell enni mert a hirtelen bevitt szénhidrát hízlal. Szedjél étvágy növelö kapszulákat.
2013. jan. 23. 16:21
 8/8 Karmion válasza:

sziasztok!

Sziasztok! Vékony testalkatú vagyok. 175 cm, 62 kg. fel szeretnék szedni pár kilót. Béres cseppet szedek C vitaminnal kb 2 hónapja, de semmi eredmény. A kérdésem az lenne, hogy ha eljárnék konditerembe, akkor ott esetleg ragadhat rám pár kiló vagy csak "szálkásabb" lennék? És milyen gyakorlatokat kellene csinálnom? Köszönöm a segítségeteket! Üdv

2013. jan. 25. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!