Saját tapasztalatok bulimiáról? Hogyan sikerült leálni? Nekem nem megy. Változott a testsújotok?
23 éves lány vagyok és nem érzem úgy hogy különösebb lelki gondokkal küzdenék. Sokat sportolok, talán túl sokat is, amiatt mindenki azt hiszi, hogy túl sok energiám van. A valóság az, hogy az ért teszem, hogy ne gyarapodjon a súlyom, és jó alakom legyen. Ha nincs meg a szükséges mozgásmennyiségem, ingerült leszek..
Mindemellett az is igaz, hogy gondjaim vannak a étellel. Nem vagyok bizos abban hogy bulimiás vagyok-e, de megesik, hogy ha túl sokat eszem, akkor utána egy részét kihányom. Ez még a kisebbik gondom, mert viszont gyakrabban előfordul, hogy étkezés után az ételt visszakérődzöm.. És ez a legrémesebb.. Tudom, hogy undorító, de egyszerűen úgy tör rám, mint valakinek viszketne a torka, és muszáj köhögnie...
Ez már kb 7eve tart (időnként jobban-kevésbé van jelen), és kezdetben azt hittem , hogy bármikor leszokhatok róla (értem ezalatt a hánytatást is), de valahogy mindig ugyanabba a hibába esek, és minél erősebben próbálok megszabadulni tőle, annál gyakrabban fordul elő..
Előfordult már, hogy a szüleim megérezték a hányásszagot rajtam, de úgy berezeltem, hogy egyből tagadtam mindent..
Nem tudom, kihez fordulhatnék.. A szüleim rögtön leszúrnának, a barátom ugyan megértő, de mégiscsak velem csókolózik.. Félek attól, hogy emiatt tönkre menne a kapcsolatunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!